Brașov. Un om a ars de viu într-un apartament din Bartolomeu. „Incendiul s-a manifestat în bucătăria locuinței, cu degajare mare de fum”

Last Updated on februarie 5, 2024 Mai multe autospeciale ale ISU Brașov și ambulanțe SMURD au intervenit duminică seară la un incendiul izbucnit pe strada Lânii din Brașov, în cartierul Bartolomeu. Martorii susțin că într-un apartament ar fi fost găsit și un. bărbat care prezenta arsuri pe o mare parte din corp, scrie Monitorul Expres.

Am fost anunțați de izbucnirea unui incendiu la un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe din municipiul Brașov (str. Lânii).
La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere, o autoscară, un echipaj pentru descarcerare și două echipaje SMURD. Incendiul s-a manifestat în bucătaria locuinței, cu degajare mare de fum.

Brașov. Un om a ars de viu într-un apartament din Bartolomeu. „Incendiul s-a manifestat în bucătăria locuinței, cu degajare mare de fum” 1

S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului.
In urma incendiului o persoană de sex masculin a suferit arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corporală”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja, scrie mytex.ro.

Victimei i s-a acordat asistența medicală la fața locului, apoi a fost transportată în stare gravă la UPU Brașov, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Previous Story

Wizz Air anulează 20 de curse de pe Aeroporturile Cluj, Otopeni, Craiova, Târgu Mureș, Iași, Timișoara. Aeroportul Brașov rezistă

Next Story

(Video) Prețurile, la jumătate față de România în Turcia: „Doamne, laptele 4 lei și untul 3 lei, nu pot să cred, și la noi e cu alarma pe el untul”