Brașov. Evadare spectaculoasă. Pakistanezi sechestrați într-un apartament la etajul 4. Victima a escaladat geamul balconului și a coborât pe o țeavă de scurgere

Last Updated on februarie 14, 2024 Brașov. Evadare spectaculoasă. Pakistanezi sechestrați într-un apartament la etajul 4. Victima a escaladat geamul balconului și a coborât pe o țeavă de scurgere 1

Evadare spectaculoasă. Mai multe persoane de origine pakistaneză, bengaleză și indiană au fost sechestrate într-un apartament din Brașov. După ce au reușit să scape, oamenii au alertat poliția. Oamenii legii au făcut percheziții de amploare.
Într-un eveniment tulburător care a zguduit comunitatea din Timișul de Jos, autoritățile au descoperit trei pakistanezi și un indian, victime ale unei infracțiuni de lipsire de libertate, închisi într-un apartament din Brașov, scrie Realitatea.

Totul a ieșit la lumină în dimineața zilei de 13 februarie 2024, când o a treia persoană, un cetățean bengalez, a reușit să evadeze într-un mod spectaculos. Victima a escaladat geamul balconului și a coborât pe o țeavă de scurgere de la etajul 4 al imobilului, demonstrând un curaj remarcabil. Acest act de evadare a declanșat o investigație amplă din partea forțelor de ordine, care au intervenit prompt pentru a elibera celelalte victime și a începe urmărirea suspecților implicați.

Perchezițiile efectuate în urma descoperirii au relevat detalii îngrijorătoare: au fost găsite și ridicate mai multe pașapoarte ale unor cetățeni străini, indicând posibilitatea unei rețele de trafic de persoane, scrie brasov.net.

De asemenea, au fost confiscate o pungă cu muguri de marijuana și un pistol inscripționat Magnum, cu țeava obturată, sugerând activități ilegale suplimentare. Mai multe telefoane mobile și sume de bani au fost de asemenea ridicate, posibil legate de aceeași operațiune criminală.

4 maşini de poliţie pentru 3 inşi filmaţi cu „iarbă”
Trei tineri au fost prinşi în timp ce trăgeau „iarbă” pe acoperişul unei clădiri părăsite situată pe strada Maior Cranţa din Braşov. Cei trei au fost văzuţi de un braşovean care a sunat la Poliţie, iar imaginile au fost transmise către redacţia Transilvania 365. La faţa locului au ajuns imediat patru echipaje de poliţie care i-a luat ca din „oală” pe cei trei, scrie bzb.ro.

Brașov. Evadare spectaculoasă. Pakistanezi sechestrați într-un apartament la etajul 4. Victima a escaladat geamul balconului și a coborât pe o țeavă de scurgere 2

Din primele informaţii obţinute de sursa citată, este vorba despre doi băieţi şi o fată. Cercetările continuă în acest caz pentru a se afla de unde aveau tinerii drogurile.

Previous Story

“Bobiţele” periculoase din parcuri care au băgat copii în spital. Cei mici le-au înghiţit, crezând că sunt pufarine

Next Story

Poiana Brașov. Vacanță distrusă de ploi, pe pârtii fiind numai noroi și apă.  „Aș fi preferat doar să ningă sau măcar să nu plouă”