(Video) S-a elucidat misterul ”OZN-urilor” apărute pe cerul Sibiului. „Era mare cam cât o minge. Am fost prea entuziasmată, întâi m-am speriat, crezând că e un avion în flăcări”

Last Updated on ianuarie 16, 2024 Tulburare la Sibiu, în ultimele zile. Sibieni, din mai multe colțuri ale orașului, au observat în ultimele zile mai multe lumini pe cerul Sibiului și au bănuit că sunt OZN-uri. Misterul a fost elucidat și nu, nu este vorba despre extratereștrii.

Discuțiile despre OZN-ul văzut pe cerul Sibiului au început pe grupul „Cartierul Arhitecților”, unde mai mulți sibieni au încercat să își explice fenomenul ciudat. Sibienii erau convinși că este vorba despre un OZN. „Este OZN, am văzut și eu, dar dacă spui la alții te consideră nebun. Culmea că am găsit videoclipuri pe net cu așa ceva”, a mai scris o altă persoană”, scria o persoană.

(Video) S-a elucidat misterul ”OZN-urilor” apărute pe cerul Sibiului. „Era mare cam cât o minge. Am fost prea entuziasmată, întâi m-am speriat, crezând că e un avion în flăcări” 1

Alte persoane din grup au încercat să găsească explicații pentru luminile stranii de pe cerul Sibiului. Teoriile conspirației ajungând până la lansări de rachete din partea americanilor. „Posibil să fi fost o lansare americană de rachete, ei au fusul orar diferit de al nostru”, își exprimă un alt sibian opinia.

“Era mare cam cât o minge. Am fost prea entuziasmată, întâi m-am speriat, crezând că e un avion în flăcări, apoi m-am dus după telefon și așa agitată, am dat click pe cameră, dar nu pe video. Apoi în câteva secunde s-a făcut ca un halou de lumină colorată, ca un curcubeu în jur și a început să plece”, a scris o persoană pe Facebook, conform Antena 3. 

Unul dintre reprezentanții Păltiniș Arena elucidează misterul cu privire la fenomenul straniu de pe cerul Sibiului. „Luminile sunt de la nocturna de la Pârtiile din Păltiniș. Pe timp de noapte, lumina de la pârtii se vede chiar și de pe autostradă. Nocturna se vede mai pronunțat pentru că am investit în schimbarea proiectoarelor.

Și în anii trecuți se vedea nocturna din oraș, dar acum se vede mai bine pentru că aproape toate becurile au fost schimbate cu becuri LED”, a declarat Dan Gherman, de la Păltiniș Arena, citat de Ora de Sibiu.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Programul este de 16 ore, dar programul zborurilor este tot de 12 ore

Next Story

Aeroportul Brașov. Zboruri charter spre Creta cu Sky Express Greece