Video Poiana Brașov. Cozi uriașe la telecabine. Sute de oameni stăteau umăr la umăr la coadă la telegondolă

Last Updated on ianuarie 24, 2024 Sute de oameni au stat umăr la umăr la coadă și s-au înghesuit să urce în telegondolă. Timpul de așteptare la îmbarcare a fost de circa 30 de minute, anunță Stirile Pro Tv.  Întâmplarea face că sărbătoarea Unirii să fie miercuri, zi în care brașovenii au reducere de 50% la transportul pe cablu și vin în număr mare la schi.

Pentru că era atât de multă lume și s-au format cozi imense, au apărut și problemele la sistemul care le oferă brașovenilor reducerea de 50% din tariful practicat la transportul pe cablu. Plata se face, în cele mai multe cazuri, prin intermediul unei cartele cu puncte. Fiecare dintre telecabinele, telegondolele sau teleschiurile sistemului anulează un anumit număr de puncte de pe cartel.

Video Poiana Brașov. Cozi uriașe la telecabine. Sute de oameni stăteau umăr la umăr la coadă la telegondolă 1

În cazul brașovenilor, pentru că este miercuri, numărul de puncta anulate trebuie să fie jumătate din al celorlalți, așa cum prevede hotărârea de consiliu local de la finalul anului trecut, scrie Adevărul.

100 de copii se întrec pe schiuri la cea de-a VI-a ediţie a competiţiei naţionale de Schi Alpin din Poiana Braşov

„În zilele de 25 şi 26 ianuarie, pe Pârtia Lupului Superior, cei mai buni schiori legitimaţi din România vin să lupte pentru podium în probele de Slalom şi Slalom Uriaş”, au transmis organizatorii competiţiei, potrivit brasov.net.

De asemenea, participanţii se vor întrece pentru unul din cele şase premii puse la dispoziţie de ogranizatorii competiţiei. „Premiul de 1.200 lei pentru ocupanţii locurilor 1 atât la fete cât şi la băieţi, 1.000 de lei pentru locul 2 şi 800 de lei pentru cei aflaţi pe poziţia a 3-a la finalul fiecărei probe.”

Potrivit organizatorilor, bugetul alocat anul acesta pentru organizarea şi desfăşurarea competiţiei se ridică la valoarea de 75.000 euro, reprezentanţii estimând că anul viitor bugetul o să crească cu 50% iar câştigătorii vor fi trimişi să se pregătească două săptămâni într-o ţară din munţii Alpi.

Previous Story

Reacția virulentă a unui german într-un supermarket din România. „La noi ieșea revoluție. Să pună chiar asemenea prețuri”

Next Story

O fată de 16 ani a supraviețuit o noapte în pădure, pe ger. „Am chemat în sprijin și elicopterul de la Brașov. E un miracol că am găsit-o în viață după aproximativ 24 de ore”