(Video) Marian Godină, primul număr de stand-up. Lucian Mândruță: „A fost bun? Mai mult de atât. A fost uman, normal, simpatic, a făcut mișto in primul rand de el însuși si a terminat povestea cu un tort pentru tatăl lui, chemat pe scena din audientă”

Last Updated on ianuarie 30, 2024 Marian Godină, polițistul brașovean cunoscut pentru intervențiile sale amuzante pe Facebook, s-a lansat în lumea stand-up-ului. Lucian Mîndruță lasă de înțeles că Marian Godină va renunța la Poliție pentru activități mai culturale.

Lucian Mindruta: „Iancu Guda nu stie, dar cea mai buna investitie luni seara e un bilet la stand-up cu Marian Godina si prietenii lui mai vechi in meserie. 30 de lei. Eu am avut invitatie, ca sa stiti deja ca sunt in conflict de interese!

(Video) Marian Godină, primul număr de stand-up. Lucian Mândruță: „A fost bun? Mai mult de atât. A fost uman, normal, simpatic, a făcut mișto in primul rand de el însuși si a terminat povestea cu un tort pentru tatăl lui, chemat pe scena din audientă” 1

A fost bun?
Mai mult de atât. A fost uman, normal, simpatic, a făcut mișto in primul rand de el însuși si a terminat povestea cu un tort pentru tatăl lui, chemat pe scena din audienta.

(Video) Marian Godină, primul număr de stand-up. Lucian Mândruță: „A fost bun? Mai mult de atât. A fost uman, normal, simpatic, a făcut mișto in primul rand de el însuși si a terminat povestea cu un tort pentru tatăl lui, chemat pe scena din audientă” 2

Am ras?
Da. Cu mult mai mult decat la un reportaj Recorder (asta e gluma mea, atat am putut)!

(Video) Marian Godină, primul număr de stand-up. Lucian Mândruță: „A fost bun? Mai mult de atât. A fost uman, normal, simpatic, a făcut mișto in primul rand de el însuși si a terminat povestea cu un tort pentru tatăl lui, chemat pe scena din audientă” 3

Cea mai mare parte din “act” a fost povestea renovarii casei pana a pus-o pe Booking. Si-acum, cand s-a terminat, am suspiciunea ca toata povestea e in pitch de publicitate foarte bine facut…)

(Video) Marian Godină, primul număr de stand-up. Lucian Mândruță: „A fost bun? Mai mult de atât. A fost uman, normal, simpatic, a făcut mișto in primul rand de el însuși si a terminat povestea cu un tort pentru tatăl lui, chemat pe scena din audientă” 4

Asa ca, da, mergeti sa-l vedeti daca mai face de-astea!
Ca alternativa, mergeti sa stati la el. Casa are sfestania facuta, ca asa a insistat mama…!
Una peste alta, o pierdere pentru mascati. Descinderile din Brasov vor fi cu mult mai triste…)”

„Bravo! Foarte frumos! A fost ca la o seară în familie, la taclale, nici nu știi când a zburat timpul, când a venit tortul. S-a râs, s-a băut și apă. Bună idee a avut MCN-ul, să-l mai asculți!”

„Felicitări, a fost foarte fain! S-au văzut emoțiile și lipsa experienței în anumite momente, ceea ce e perfect normal, dar a fost super per total, iar momentul de final a fost emoționant și pentru public, nu doar pentru tine și tatăl tău. Mi-a plăcut că nu ai folosit excesiv cuvinte obscene (cred că doar de două ori, dacă îmi amintesc bine), pentru că nu cred că ți s-ar potrivi deloc un număr ca al lui Geo Adrian, de exemplu. Eu zic să mai încerci, că n-a fost rău deloc. Data viitoare, cu puțin antrenament, poate fi de cel puțin 50 de lei. 🤣 Singurul sfat pe care îmi permit să ți-l dau ar fi ca pe viitor să încerci să mai tai din elementele neesențiale, ca să reduci din durata unor povestiri până ajungi la glumă/glume. Pentru mine nu reprezintă asta o problemă, dar ar putea fi pentru alții”

Marian Godina: „Se întrebau unii dacă s-a râs la numărul meu de aseară, așa că las aici câteva momente din cele peste 50 de minute pe care le-am petrecut pe scenă”

Previous Story

Tatăl Robertei, tânăra din Brașov ucisă la 2 Mai, revoltat după ce familia șoferului drogat a încercat să îi ofere bani. „Eu nu cumpăr sufletul copilului meu pentru câţiva arginţi”

Next Story

(Video) Profesoară de franceză din Braşov, acuzată de comprtament inadecvat cu elevii. „Dacă ești într-o rochiță se uită, n-ai cum. Cu ce ar trebui să mă îmbrac, să mă îmbrac ca la mănăstire?”