Video Brașov. Călin Donca, după ce și-a pus copiii să curețe curtea de zăpadă. „Punem copii la treabă sau îi menajăm și facem noi?”

Last Updated on ianuarie 23, 2024 Milionarul brașovean Călin Donca și-a întrebat fanii de pe Instagram dacă e bine să-și pună copiii la treabă, să curețe curtea de zăpadă.

Punem copii la treabă sau îi menajam si facem noi? Unii părinți vor spune că cu așa părinți nu-i nevoie de dușmani. Alții vor spune bravo și la mai mare. Acum fiecare decide dacă îți pune copiii la treabă sau facem noi toată treaba, îi lăsăm când se fac mari. Succes și zăpezi frumoase” a transmis Călin Donca pe Instagram.

Video Brașov. Călin Donca, după ce și-a pus copiii să curețe curtea de zăpadă. „Punem copii la treabă sau îi menajăm și facem noi?” 1

Călin Donca a primit numeroase comentarii la postarea de pe Instagram. „Am fost un copil crescut în puf; părinții au dorit să învăț și să am o carieră. Când m-am mutat cu soțul meu, mi-a fost dificil să mă ocup atât de carieră, cât și de casă. Cu toate acestea, fac echipă bună cu soțul meu și am reușit să mă descurc. Dar au fost momente în care am simțit că am 2 mâini stângi.

„Am înțeles din propria experiență cât de important este să îi implicăm pe cei mici în treburile casnice. Am ales să ne creștem copilul în așa fel încât să devină un adult echilibrat, cu stima de sine crescută. Felicitări cu educația pe care o oferiți copiilor dvs. puteți fi sigur că NU vor deveni beizadele”

„Stii cum este, daca si noi am fost crescuti in acest stil si sigur am fost, indiferent de situatia materiala, copilasii nostri trebuie sa invete ca nimic nu este gratis, si ca in viata trebuie sa si munceasca pentru a obtine ce vor! Si da, este bine sa ii punem sa ne ajute la diversele treburi casnice. Spor in toate!👍”

„Normal ca punem copiii la treabă. Nu exagerăm dar de mici trebuie să înțeleagă ca toți avem și reguli și obligații nu numai “drepturi”.(Eu niciodată nu i-am plătit dacă munceau așa ca dvs sunteți “ probabil”din acest punct de vedere , mai bun ca mine.😄 Eu doream să dezvolt la ei faptul ca trebuie să fie utili și tot ce fac defapt e spre binele lor și nu totul trebuie să fie răsplătit cu bani , în viață .Greu au înțeles si oricum tinerii de azi (30 și 28 de ani )sunt foarte foarte focusati pe bani .Niciodata nu au suficienți ….”

„Sunt total de accord ,si zic asta dupa ce am gresit deja.. Pe fetița cea mare am menajat-o, nu am lasat-o sa facă nimic, să încerce măcar, acum are aproape 11 ani si două mâini stângi. Nu am nici o încredere și pentru chestii minore zici ca e nascută la palat …
Eu am crescut cu muncă adecvată varstei, vacanțe de vară la țară, de aceea sunt de acord. Cu fetița cea mică sigur nu voi proceda la fel”.

„Total de acord, de judecat e ușor mai ales dacă nu ai copii. 😒noi însă facem toți în casă câte ceva, fiecare cu contribuția lui, toți muncesc, toți se distrează. Era o vorbă din bătrâni “cine nu muncește, nu mănâncă”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Calin Donca (@calindonca)

Previous Story

Aeroportul Brașov. Macedonschi: „Compania Fly Lili are nevoie de un program de 18 ore pentru curse spre München, Nürnberg, Stuttgart, Viena, Budapesta”

Next Story

A murit copilul de 1 an și 5 luni care s-a înecat cu o bucată de măr la grădiniță