(Video) Afaceristul brașovean Călin Donca îi învață pe tineri cum să fie milionari. „Copiii mei citesc pe lângă ceea ce au de făcut de la școală și ce le-au dat profesorii, motiv pentru care școala este baza”

Last Updated on ianuarie 22, 2024 Afaceristul brașovean Călin Donca le dă lecții tinerilor cum să ajungă milionari. Eliberat din arest în luna decembrie, a început un vlog în care prezintă sfaturi utile și lecții de viață bazate pe propriile experiențe celor care îl urmăresc.

Dacă vrei să fii milionar este cu totul alt set de skill-uri, de aptitudini pe care să le înveți. Școala este o bază, este nevoie să o faci și dacă nu ești în stare nici măcar școala să o termini, liceu sa ce fel de facultate vrei să faci, ei bine, în antreprenoriat este cu atât mai greu.

(Video) Afaceristul brașovean Călin Donca îi învață pe tineri cum să fie milionari. „Copiii mei citesc pe lângă ceea ce au de făcut de la școală și ce le-au dat profesorii, motiv pentru care școala este baza” 1

Da, poți să faci pe lângă liceu ceva care să te ajute în ceea ce înseamnă nivelul tău de antreprenor, de responsabilitate, de dezvoltare, clar.

Copiii mei citesc pe lângă ceea ce au de făcut de la școală și ce le-au dat profesorii, motiv pentru care școala este baza, iar ce pui peste e ceea ce te ajută să devii un antreprenor de succes și apoi un milionar de succes“, spune Călin Donca în clipul publicat pe Instagram, conform DC News.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Calin Donca (@calindonca)

Orianda Donca a împlinit 36 de ani

Extrem de activi pe rețelele sociale, acolo unde își țin fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața de zi cu zi, mai ales după ce omul de afaceri a fost eliberat din închisoare înaintea sărbătorilor de iarnă din anul 2023, chiar milionarul a ținut să îi transmită o urare soției sale, cu ocazia zilei sale de naștere.

 

Mai mult decât atât, afaceristul a postat mai multe imagini de la petrecerea pe care el și copiii săi i-au pregătit-o Oriandei.

“Azi @doncaorianda face 36 de ani! Să o celebrăm cu muuuultă bucurie.”, a fost mesajul transmis de Călin Donca, pe pagina lui de Instagram, conform spynews.ro.

Previous Story

(Foto) Poiana Brașov. Cozi kilometrice la schi. Salvamont: „Nu aşteptaţi să se înnopteze”

Next Story

Ciclonul Isha lovește România. Cum va fi vremea la Brașov