Foto Brașov. Dana Rogoz a publicat primele imagini cu locuința din Viscri! „Suntem în plină renovare la Viscri. Mai e încă foarte mult de lucru”

Last Updated on ianuarie 14, 2024 Dana Rogoz și soțul ei Radu Dragomir au cumpărat o casă în Viscri, județul Brașov, iar lucrările de restaurare încep să prindă contur. Dana Rogoz a ținut să precizeze că mai au de parcurs un drum lung până când lucrările vor fi finalizate, însă se bucură deja de un progres fantastic.

Suntem în plină renovare la Viscri. Mai e încă foarte mult de lucru, dar ca să am o idee mai clară despre câte am făcut deja, e suficient să mă uit pe fotografiile noastre din 2018 și până în prezent.

Foto Brașov. Dana Rogoz a publicat primele imagini cu locuința din Viscri! „Suntem în plină renovare la Viscri. Mai e încă foarte mult de lucru” 1 Foto Brașov. Dana Rogoz a publicat primele imagini cu locuința din Viscri! „Suntem în plină renovare la Viscri. Mai e încă foarte mult de lucru” 2

Vreți să revin și cu videouri de pe șantier?”, a fost mesajul transmis de Dana Rogoz prin intermediul rețelelor de socializare, alături de câteva fotografii cu locuința, conform wowbiz.ro.

Foto Brașov. Dana Rogoz a publicat primele imagini cu locuința din Viscri! „Suntem în plină renovare la Viscri. Mai e încă foarte mult de lucru” 3 Foto Brașov. Dana Rogoz a publicat primele imagini cu locuința din Viscri! „Suntem în plină renovare la Viscri. Mai e încă foarte mult de lucru” 4

Dana Rogoz a povestit în 2020 că își dorea o casă în zona Transilvaniei. După ce au achiziționat-o, actrița și familia ei au locuit o perioadă în rulotă, în curte, pentru a gestiona mai bine situația în care se află. Totodată, au cunoscut și vecinii și au văzut împrejurările pline de istorie.

Ne doream de mult timp să facem o astfel de investiţie. Ani de zile am căutat prin satele din Transilvania o căsuţă pentru noi. Şi cred că pandemia, cu toată perioada de lockdown, ne-a încurajat şi mai tare să facem acest pas. După cum vedeţi, e foarte mult de lucru la ea.

Foto Brașov. Dana Rogoz a publicat primele imagini cu locuința din Viscri! „Suntem în plină renovare la Viscri. Mai e încă foarte mult de lucru” 5 Foto Brașov. Dana Rogoz a publicat primele imagini cu locuința din Viscri! „Suntem în plină renovare la Viscri. Mai e încă foarte mult de lucru” 6 Foto Brașov. Dana Rogoz a publicat primele imagini cu locuința din Viscri! „Suntem în plină renovare la Viscri. Mai e încă foarte mult de lucru” 7 Foto Brașov. Dana Rogoz a publicat primele imagini cu locuința din Viscri! „Suntem în plină renovare la Viscri. Mai e încă foarte mult de lucru” 8 Foto Brașov. Dana Rogoz a publicat primele imagini cu locuința din Viscri! „Suntem în plină renovare la Viscri. Mai e încă foarte mult de lucru” 9

Trebuie consolidată, trebuie restaurată, aşa că mă aştept ca renovarea să dureze câţiva ani. Dar momentan ne e foarte bine şi stând în rulotă în curtea ei, făcându-ne planuri de cum va fi, într-o zi. … Am făcut o lungă plimbare prin sat – eu cu Lia în cărucior, Radu cu Vlad în biciroabă – să ne cunoaştem mai bine vecinii”, a scris Dana Rogoz pe contul de Instagram, în 2020, potrivit Spynews.

Previous Story

(Video) S-au deschis pârtiile din Poiana Brașov, cu tradiționala coadă la telegondolă

Next Story

Brașov. Peste 100 de copii de grădiniță au ajuns la spital. „Simptomele sunt febră, vărsături, stări diareice”