De astăzi, se deschide pârtia Ruia din masivul Postăvarul, Poiana Brașov. Vineri se deschide și pârtia mare de schi de la Șugaș Băi iar Păltiniș Arena are mascotă

Last Updated on ianuarie 31, 2024 Primăria anunță că temperaturilor scăzute au permis funcționarea instalațiilor de producere a zăpezii artificiale, astfel că s-a reușit amenajarea pârtiei Ruia, care va fi deschisă de astăzi. Ruia reprezintă o bună alternativă, în partea superioară a masivului, la pârtia Lupului, având în vedere gradul de dificultate, pârtie neagră, dar și lățimea acesteia.

,,Deja putem spune că avem o tradiție în acest sezon, ca fiecare «Miercuri a brașovenilor» să vină cu vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă, astfel că și astăzi reușim să deschidem o nouă pârtie, Ruia. Este una dintre pârtiile preferate de schiorii experimentați, având o lățime foarte mare, care îți permite să te bucuri din plin de o pârtie neagră.

De astăzi, se deschide pârtia Ruia din masivul Postăvarul, Poiana Brașov. Vineri se deschide și pârtia mare de schi de la Șugaș Băi iar Păltiniș Arena are mascotă 1

Sper să ne ajute condițiile meteo, cu temperaturi coborâte, astfel încât să finalizăm și amenajarea pârtiei Subteleferic. Astăzi va fi o zi minunată pentru schi, cu soare, așa că vă așteptăm, dragi brașoveni și turiști, să vă bucurați de cel mai frumos domeniu schiabil din România”, a precizat primarul Allen Coliban, citat de Biz Brasov.

De astăzi se schiază pe pârtiile Ruia, Drumul Roșu (integral), Sulinar (integral), Lupului (partea superioară), Subteleferic (de la ieșirea din canal), Lupului inferior, Kanzel și Doamnei. Sunt deschise și pârtiile pentru începători, Bradul și Stadion.

Vineri se deschide și pârtia mare de schi de la Șugaș Băi

Pârtia mare de schi din stațiunea Șugaș Băi, județul Covasna, care are o lungime de 560 m, o diferenţă de nivel de 150 m și grad mediu de dificultate, se deschide publicului vineri, de la ora 15:00, au anunțat reprezentanții Sepsi ReKreativ, societatea care administrează bazele sportive şi de agrement ale Municipalității, scrie weradio.ro.

Tarifele au rămas neschimbate faţă de anul trecut, iar locuitorii din Sfântu Gheorghe care au card Sepsi, precum şi posesorii cardurilor pentru familii numeroase, eliberate la cerere de către Primărie, pot beneficia de reduceri de cel puţin 50% din tarif.

Turiștii au la dispoziție în continuare și pârtia mică de schi, care are o lungime de 250 de metri, o diferenţă de nivel faţă de bază de 65 de metri și grad mediu de dificultate. Ambele pârtii sunt dotate cu teleschi, instalaţie de nocturnă şi tunuri de zăpadă.

Și programul de funcţionare a rămas neschimbat, cele două pârtii fiind deschise publicului de luni până joi între orele 15:00-20:00, vineri între orele 15:00-21:00, iar sâmbătă şi duminică între orele 09:00-21:00.

Păltiniș Arena are mascotă. „Este o idee în plus să animăm stațiunea”

De aproximativ o săptămână, pârtia de la Păltiniș Arena are un musafir care vrea să fie pe placul micuților, dar să îi facă și pe adulți să zâmbească prin glumele pe care le face. Este vorba despre mascota pe care reprezentanții resortului au ales să o numească Pălti.

Este o idee în plus să animăm stațiunea, accentul este pe copii, pe nevoile lor, pe bucuriile lor. O mascotă care să interacționeze cu copiii ajută la bucuria lor, între timpii de pregătire.

Este prezent pe pârtie de mai bine de o săptămână, vrem să interacționeze cu glume și cu clienții, să apară și la evenimente ale stațiunii. Numele e Pălti, noi spunem că e o combinație între Yeti, Omul Zăpezilor, și un urs, este primul din specia lui, așa cum îi spunem noi”, a spus Andy Fazekas din partea Păltiniș Arena, conform Turnul Sfatului.

Previous Story

Cât a ajuns să coste o sticlă de Fanta sau Coca-Cola în magazine: „Era 6-7 lei o sticlă, nici nu vreau să mă gândesc la alte produse similare”

Next Story

Transfăgărășanul, din nou lăudat de jurnaliștii britanici: „Unul dintre cele mai incredibile drumuri din lume / Frumusețea sa ce îți taie respirația l-a făcut faimos”