Cât va câștiga brașoveanca Ana Porgras la Survivor All Star, din jungla dominicană. Mă antrenez mâncând doar o singură dată pe zi”

Last Updated on ianuarie 11, 2024 Ana Porgras, fosta mare gimnastă, stabilită de mai multă vreme la Brașov, a postat o imaginea pe conturile sale de socializare înainte de startul Survivor All Star, reality-show difuzat la PRO TV începând din 16 ianuarie,  cu mesajul: „Asta e ultima poză înainte de intrarea în junglă”, scrie mytex.ro.

Noul sezon Survivor, unul special, va debuta pe 16 ianuarie, când concurenții, cu nume cu greutate în showbiz și împărțiți în ”Faimoși” și ”Războinici”, se vor lua la întrecere pentru faimă, dar și pentru bani. Sume frumușele s-au înaintat la negocierile pe care producătorii realityshow-ului le-au dus cu personajele principale ale competiției.

Cât va câștiga brașoveanca Ana Porgras la Survivor All Star, din jungla dominicană. Mă antrenez mâncând doar o singură dată pe zi” 1

Potrivit cancan.ro, brașoveanca Ana Porgras va câștiga sub 5.000 de euro pentru fiecare săptămână de show. Însă, de departe, cel mai bine plătit concurent din Survivor All Stars este celebrul manelist Jador, care ar primi 10.000 de euro pe săptămână.

Motivul pentru care Jador a negociat la sânge? Conform surselor CANCAN.RO, manelistul duce lipsă de cântări în această perioadă a anului, mai mult, afacerea pe care le-a deschis-o părinților, în județul Bacău, și unde lucrează și frații lui, nu stă chiar bine financiar. Astfel, Survivor All Stars a venit ca o mănușă pentru Jador, care ar putea încasa o sumă uriașă, dacă ajunge până în finală. Ar fi vorba de 160.000 de euro, în cele patru luni în care se derulează show-ul de la PRO TV. Iar dacă va câștiga trofeul, se adaugă premiul cel mare, 100.000 de euro.

Ana Porgras

Cum s-a pregătit Ana Porgras pentru provocarea Survivor All Stars

10 Faimoși și 10 Războinici intră în cursa pentru supraviețuire în sezonul suprem, Survivor All Stars! Din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, pentru Survivor All Stars, Ana Porgras a acordat un scurt interviu pentru PRO TV.

Giminasta a dezvăluit că a acceptat provocarea Survivor All Stars în ideea că simte că a lăsat lucrurile neterminate în Republica Dominicană:

Faptul că simt că este ceva neterminat acolo și că de data asta pot demonstra mult mai multe”, a spus Ana Porgras.

Ana Porgras a mai precizat ce i se pare cel mai dificil în această competiție, mai ales că a mai trecut prin această experiență.

Sincer, ca data trecută, cred că dorul de casă va fi dificil și faptul că suntem într-un loc cu persoane diferite, caractere diferite și nu știu dacă o să ne înțelegem toți”, a mai spus Faimoasa.

Nu în ultimul rând, sportiva a dezvăluit cum s-a pregătit pentru revenirea în Dominicană:

Mă antrenez mâncând doar o singură dată pe zi, cred nu poți să te antrenezi acasă pentru ce se întâmplă acolo, dar încercăm. Cumva, încerc să nu mai mănânc așa de mult, ca să-mi obișnuiesc stomacul cu foamea de acolo, și mai fac câteva antrenamente, nu foarte dure, că nu aș vrea să mă accidentez înainte”, a conchis aceasta, conform Pro Tv.

Previous Story

Brașovenii care au câini periculoși sunt obligați să plătească RCA. Cât costă o asigurare pentru câine

Next Story

Brașoveanul Horia Brenciu ar fi trebuit să le fie naș de cununie. Liviu Vârciu, înșelat de Jojo. „Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta”