Milionarul brașovean Călin Donca îl amenință cu judecata pe Dorian Popa. „L-am notificat pe Dorian Popa, cerând daune materiale /Eu ți-am plătit bani pentru promovarea acelui proiect”

Last Updated on ianuarie 31, 2024 Milionarul brașovean Călin Donca, continuă bătălia cu Dorian Popa despre care spune că nu a făcut altceva decât să îl denigreze fără să aibă un motiv real. Artistul a creat un grup pe WhatsApp pentru cei care spun că au fost țepuiți de milionar, tactică pe care omul de afaceri nu a trecut-o cu vedere. Călin Donca mai spune că vloggerul nu are dovezi cu privire că i-a dat țeapă și că nici alți oameni nu s-au plâns cu privire la acest subiect.

A apărut voit la mai multe televiziuni, unde și-a exprimat îngrijorarea privind banii pe care i-a investit la unul dintre parcurile noastre (…)

Călin Donca

Deși până la această oră, nicio instituție a celor care m-au verificat, nu au adus acuzații pentru proiectul cu panouri fotovoltaice și al parcurile fotovoltaice la care lucrăm și construim peste 10.000 kW, Dorian Popa a adus anumite acuzații”, a povestit Călin Donca, într-un videoclip postat pe YouTube, potrivit spynews.ro

Milionarul susține că Dorian Popa a mințit
Călin Donca a vorbit și despre contractul de promovare pe care îl avea cu Dorian Popa. Milionarul spune că vloggerul era conștient de faptul că totul este real în ceea ce privește afacerea cu panourile solare și că a ales să arunce cu noroi chiar într-un proiect pentru care a primit bani. Tot la acest capitol s-a oprit milionarul și atunci când a spus că artistul a investit mai puțin în parcul fotovoltaic al proiectului.

De ce să spui că acel parc nu funcționează, din moment ce tu ai auzit cu urechea ta că el funcționa? (…) De ce să minți, să denigrezi, să calomniezi în fața a milioane de oameni, un proiect care funcționează în mod corect, când eu ți-am plătit bani pentru promovarea acelui proiect și am ajuns să fiu defăimat pentru activitatea pentru care eu te-am plătit să mă promovezi”, a mai spus milionarul, pe YouTube.

Afaceristul a dezvăluit că Dorian Popa a fost plătit de el pentru că i-a făcut promovare în trecut, iar acum îi cere vlogger-ului daune materiale. Mai mult, dacă Dorian Popa nu îi va oferi un răspuns în cel mai scurt timp, afaceristul va apela la ajutorul magistraților și îl va da pe acesta în judecată pentru defăimare, scrie wowbiz.ro.

L-am notificat pe Dorian Popa, cerând daune materiale suma pe care el pretinde că a plătit-o către mine plus suma pe care am plătit-o către el concret pentru promovarea activității pentru parcurile fotovoltaice.

Dacă nici de această dată nu va răspunde în termenul cuvenit, va trebui să mă adresez mai departe instanțelor de judecată, să fac demersuri legale spre a putea să îmi apăr reputația.

Nu aș fi început nimic din ce fac acum, dacă, în primul rând, el nu m-ar fi defăimat fără ca el să aibă o susținere din partea unei surse oficiale”, a mai transmis Călin Donca, potrivit Gandul.

Previous Story

(Video) Profesoară de franceză din Braşov, acuzată de comprtament inadecvat cu elevii. „Dacă ești într-o rochiță se uită, n-ai cum. Cu ce ar trebui să mă îmbrac, să mă îmbrac ca la mănăstire?”

Next Story

Cât a ajuns să coste o sticlă de Fanta sau Coca-Cola în magazine: „Era 6-7 lei o sticlă, nici nu vreau să mă gândesc la alte produse similare”