Brașovean arestat pentru că şi-a ucis tatăl, a cărui mână a fost aruncată pe un teren din culoarul Rucăr-Bran

Last Updated on ianuarie 28, 2024 Judecătorii din Braşov au emis, sâmbătă seară, mandat de arestare preventivă pe numele unui tânăr de 25 de ani, suspectat că şi-a ucis tatăl, a cărat cadavrul din Braşov în judeţul Argeş, unde l-a abandonat. Mâna victimei a fost găsită anul trecut, în decembrie, pe un teren viran din Dragoslavele, cu urme de muşcături de animale pe ea. Suspectul nu a contestat decizia, anunță Gandul.

Individul de 25 de ani locuia cu tatăl său într-o garsonieră din Brașov. Se pare că nu se înțelegeau și, în urma unui scandal, în noaptea de 18 spre 19 noiembrie a anului trecut, tânărul l-a ucis pe bărbatul de 53 de ani.

Brașovean arestat pentru că şi-a ucis tatăl, a cărui mână a fost aruncată pe un teren din culoarul Rucăr-Bran 1

Adrian Radu, procuror, pentru Stirile Pro Tv: „Suspectăm că modul de operare a fost unul agresiv prin aplecarea unor procedee de tip MMA pentru că fiul a fost practicant sau actual practicant al acestui tip de sport. La momentul acesta, neavând o autopsie, neavând foarte multe date, este o suspiciune”.

Sâmbătă, fiul victimei și-a recunoscut fapta. De asemenea, a mărturisit că după crimă a cerut ajutorul unui prieten ca să scape de trupul neînsuflețit, din moment ce nu avea mașină sau permis. Cadavrul tatălui său a fost lăsat pe culoarul Rucăr-Bran, într-o râpă din zona Mateiaș.

Adrian Radu, procuror: „Se afla la o distanță de circa doi kilometri de locul unde a fost găsit brațul. Ceea ce s-a găsit din corpul victimei indica mai degrabă acțiunea animalelor sălbatice decât o dezmembrare”.

Mâna a fost găsită abia pe 8 decembrie, în urma unui apel la 112. Anchetatorii au reușit să stabilească identitatea victimei cu ajutorul amprentelor, care figurau în baza de date a poliției din cauza antecedentelor penale. Trupul bărbatului a fost căutat atunci în apele lacului de acumulare de la Dragoslavele cu ajutorul unui sonar inteligent, însă fără succes.

Bărbatul ucis fusese condamnat în trecut pentru omor
Tânărul de 25 de ani, inculpat pentru uciderea tatălui său, a fost reținut și se află acum în arestul IPJ Braşov. El urmează să fie adus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul ucis avea amprentele în baza de date pentru că, în 1996, a fost condamnat și închis pentru omor, iar între 2015 și 2019 a stat în pușcărie pentru tentativă de omor, după ce a vrut să își ucidă soția, scrie B1 Tv.

Previous Story

Cum își petrecea Regina Maria timpul când venea la Castelul Bran. „Când venea Regina la Bran, stăm și priveam așteptând să iasă în balcon. Nu întârzia să apară”

Next Story

Minus 23 de grade Celsius, lângă Brașov. Un nou episod de ger lovește România. Cum va fi vremea la Brașov