Brașov. Apel disperat pentru cei 3 tineri, grav răniți în accidentul rutier de la Bran: „Au nevoie de sânge urgent!”

Last Updated on ianuarie 5, 2024 Patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani, au fost implicați într-un grav accident petrecut ieri, în apropiere de Bran. Cei patru prieteni plecaseră din Craiova joi dimineață și s-ar fi îndreptat spre munte unde urmau să își petreacă vacanța, spun surse din anchetă. Mașina în care se aflau era încărcată de bagaje, haine, încălțăminte, dar și jucării de pluș.

Cei trei adolescenți din Craiova au fost grav răniți într-un accidentul rutier ce a avut loc ieri la Tohanul Nou sunt în stare critică, la Spitalul Județean de Urgență Brașov, scrie Gazeta de Sud.

Brașov. Apel disperat pentru cei 3 tineri, grav răniți în accidentul rutier de la Bran: „Au nevoie de sânge urgent!” 1

În urma accidentului de la Tohanu, un băiat de 19 ani a murit. Ceilalți trei ocupanți ai mașinii, două fete și un băiat, au rămas încarcerați între fiare. Au fost scoși de pompieri și transportați la spital de către elicopterul SMURD, echipajul SMURD și o ambulanță SAJ.

Azi (joi n.red) s-a produs un accident foarte grav la Bran cu 4 adolescenți din Craiova. Acum (ei) sunt la Spitalul Județean Brașov secția ATI în stare foarte gravă. Au nevoie de sânge urgent, mâine chiar. Se numesc P. Bianca, E. Andrei și I. Adriana.

Donăm la Craiova și specificam că este pentru acești copii. Va rog, haideți să ne mobilizăm!”, au postat aseară prietenii pe rețelele de socializare, conform Gandul.

Cadrele medicale sosite la fața locului au încercat să îl țină în viață pe șofer, dar din cauza rănilor foarte grave, inima lui a încetat să mai bată, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul. Și pentru pompieri misiunea de salvare a fost extrem de grea. Ei au fost nevoiți să taie plafonul mașinii pentru a scoate cele patru victime care au rămas încarcerate. Una dintre ele a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD, iar celelalte două au ajuns la unitatea medicală cu ambulanțele.

Au fost aduse trei victime rezultate în urma accidentului rutier din zona Bran. Două victime minore, în vârstă de 17 ani și o victimă de 19 ani. Toate cele trei victime au fost aduse intubate, ventilate, prezentau politraumatism și traumatisme cranio cerebrale medii și grave.

Una dintre victimele de 17 ani a necesitat și intervenție chirurgicală de urgență, intrând în sala de operație imediat după investigațiile făcute în UPU. În acest moment toți pacienții sunt internați în terapie intensivă, având prognosticul rezervat”, a declarat Romeo Boancă, șeful UPU Brașov, potrivit brasov.net.

Previous Story

Ninsori și ger peste Brașov. Un ciclon polar lovește România! Temperaturile minime ar putea coborî până spre minus 11 grade

Next Story

(Video) Milionarul brașovean Călin Donca s-a apucat de grădinărit în arest la domiciliu. „Este incredibil cât de multă bucurie și satisfacție putem obține din cultivarea propriei grădini. Fie că este vorba de flori colorate, legume proaspete sau ierburi aromate”