Aeroportul Brașov. Compania Fly Lili, zboruri din iunie, despre biletele de avion: „Vrem să oferim pentru fiecare ceva, la prețuri foarte decente. Nu vor fi diferențe foarte mari de preț între cele trei clase”

Last Updated on ianuarie 26, 2024 Compania Fly Lili este în negocieri cu Aeroporturile Brașov și Sibiu pentru operarea de zboruri către Germania, Italia, Franța și Spania. Compania a adus în discuție și chestiunea prețului biletelor.

Astfel, pe rutele operate de Fly Lili ar urma să existe trei categorii de bilete, în funcție de confort și serviciile oferite.
Vrem să oferim pentru fiecare ceva, la prețuri foarte decente. Nu vor fi diferențe foarte mari de preț între cele trei clase”, a anunțat compania amintită, scrie mytex.ro.

Aeroportul Brașov. Compania Fly Lili, zboruri din iunie, despre biletele de avion: „Vrem să oferim pentru fiecare ceva, la prețuri foarte decente. Nu vor fi diferențe foarte mari de preț între cele trei clase” 1

De asemenea, Fly Lili are de gând să efectueze curse regulate și de pe Aeroportul Sibiu, dar și de la București.

Deocamdată sunt discuții de principiu, nu se cunosc rutele în acest moment, nu știm încă destinațiile, periodicitatea sau prețul biletelor, e mult prea devreme. Noi ne-am dori să zburăm din Sibiu, Brașov și București spre Germania, Italia, Franța și Spania, însă sunt încă foarte multe detalii de pus la punct.

Trebuie sincronizate programele de zbor, trebuie analizate destinațiile, nu se poate vorbi în acest moment despre destinații punctuale sau de date certe”, a transmis conducerea Fly Lili, potrivit Turnul Sfatului.

Compania Fly Lili va începe operarea pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav din luna iunie 2024. Anunţul a fost făcut în cadrul unei întâlniri pe care Jurgen Andreas Faff, patronul Fly Lili, şi Cătălin Cotruţ, directorul general al companiei, au avut-o joi, 25 ianuarie, cu reprezentanții Consiliului Județean Brașov și cu cei au Regiei Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav.

Cu acest prilej, participanţii au stabilit că în cursul lunii februarie reprezentanţii Fly Lili vor anunţa destinaţiile concrete şi frecvenţele zborurilor.

Totodată, s-a analizat posibilitatea ca Fly Lili să-şi stabilească una din bazele operaţionale pe Aeroportul Braşov, fapt care ar permite realizarea unui număr de trei curse dus-întors pe zi, şapte zile din şapte, în intervalul de 16 ore de funcţionare a Aeroportului Braşov.

Am avut o întâlnire foarte productivă, în cadrul căreia am stabilit detalii concrete ale colaborării cu Fly Lili, însă este normal ca anunţul oficial privind destinaţiile şi orarul zborurilor să fie comunicat de oficialii companiei, la fel ca şi momentul punerii în vânzare a biletelor”, a declarat directorul general al AIBG Constantin Albu, citat de bzb.ro.

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Şerban Todorică, a susţinut că „am purtat discuții esențiale pentru planificarea eficientă a zborurilor care se regăsesc în cerințele brașovenilor şi pentru a ne asigura că așteptările noastre, ale Consiliului Județean și AIBG, sunt aliniate cu cele ale părților implicate. Am simulat planificarea rutei și a orarului pentru a facilita cele mai bune conexiuni, am măsurat prin intermediul indicatorilor gestionarea traficului de pasageri, ținând cont de respectarea regulilor și procedurilor specifice”.

Previous Story

Amendă uriaşă pentru proprietarii de câini sau pisici care-şi lasă fără adăpost animalele de curte sau de companie, pe timp de ger

Next Story

Revoluție la Brașov. Proiect pentru interzicerea țigărilor electronice în spații închise, parcuri, autobuze și troleibuze