Video Brașov. S-a deschis patinoarul de la Olimpia. Mâine se deschide patinoarul gratuit din Piața Sf Ioan

Last Updated on decembrie 5, 2023 Marți seara s-a deschis patinoarul de la Baza Olimpia, de lângă Aleea de pe Tâmpa. La Olimpia noutăţile din acest sezon sunt sistemul de sonorizare şi luminile de sărbătoare instalate deasupra gheţii.

Patinoarul Olimpia va rămâne deschis până în primăvară, atât timp cât va exista interes din partea publicului şi condiţiile meteorologice o vor permite, a anunţat Consiliul Judeţean Braşov, de care aparţine baza sportivă. Tarifele rămân aceleaşi ca şi anul trecut, 15 lei pentru copii şi 20 de lei pentru adulţi, scrie G4 Media.

Miercuri, 6 decembrie, se deschide patinoarul din Piața Sf Ioan, în spatele hotelului Aro. Deschiderea oficială va avea loc de la ora 17.30, în prezența primarului Allen Coliban.

Vor fi momente artistice de folk, demonstrație a echipei de juniori de la Corona, coruri care vor interpreta colinde. La 18.00 va începe prima serie de patinaj, iar la 20.00, cea de a doua (programul fiind până la 21.30), anunță Radio Brașov FM.

Pe toată durata de funcționare a patinoarului, patinele sunt puse la dispoziție gratuit – sunt disponibile 200 de perechi – iar accesul este de asemenea gratuit, în limita celor 150 de persoane cât este capacitatea sa maximă”, au anunțat reprezentanții Primăriei Brașov, citați de mytex.ro.
Video Brașov. S-a deschis patinoarul de la Olimpia. Mâine se deschide patinoarul gratuit din Piața Sf Ioan 1

Programul va fi următorul:
luni-vineri: 14:00 – 21:30
sâmbătă, duminică, sărbatori : 10:00 – 21:30
Vor fi serii de patinaj de o oră și jumătate, urmate de o jumătate de oră pauză de refacere a gheții.

Previous Story

Ovidiu Paraschivescu: „Când veniți iarna aceasta la Brasov, încercați să alegeți altfel decât până acum: Trenul până aici face 2h30min, cu maşina 5-6 ore liniştit”

Next Story

Eva Burlacu, voluntară la ISU Brașov: „Am aflat cât de important este primul ajutor acordat în cel mai scurt timp posibil”