Video Brașov. Momentul exploziei din cartierul Tractorul. Flăcările, văzute de la kilometri distanță

Last Updated on decembrie 7, 2023 Explozie de proporţii seara trecută în Braşov. O casă şi o anexă în care erau depozitate canistre de motorină au luat foc în cartierul Tractoru, scrie Observator Tv.

Vâlvătaia s-a aprins instant, cuprinzând întrega locuinţă pe o suprafaţă de aproape 150 de metri pătraţi. Flăcările erau atât de puternice încât puteau fi văzute de la kilometri distanţă. Echipajele de salvare au localizat incendiul şi s-au luptat cu minute bune cu flăcările violente care ardeau generalizat.

Ajunse la locul solicitării, echipajele operative au constatat că ard generalizat, cu degajare mare de fum, o casă și o anexă gospodărească, pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătrați. Incendiul este localizat, se acționează pentru lichidarea acestuia. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, a anunțat aseară purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, sergent major Kinga Bordea, potrivit newsbv.ro.

Intervenție de urgență la etajul 3 al unui bloc din județul Brașov

Pompierii au fost solicitați să intervină, noaptea trecută, în cartierul Tudor Vladimirescu din Făgăraș, pentru a ajuta o femeie care rămăsese blocată în dormitorul locuinței, fiind singură acasă.

Video Brașov. Momentul exploziei din cartierul Tractorul. Flăcările, văzute de la kilometri distanță 1

Pompierii s-au deplasat la fața locului și cu ajutorul autoscării au intrat pe o fereastră a apartamentului aflat la etajul trei și au reușit să o deblocheze pe femeie, potrivit fagarasultau.ro.

Previous Story

Foto Brașov. Incendiu în cartierul Tractorul

Next Story

Brașov. A murit Preotul Ioan Florin Bășa, la vârsta de 46 de ani. „Am plâns ca un copil care își pierde fratele de cruce atunci când doctorul care te-a operat a postat un mesaj de adio”