(Video) Un urs a apărut în Poiana Braşov. ”Brumi” s-a lăsat filmat și fotografiat

Last Updated on decembrie 4, 2023 Un urs a fost surprins pe străzile din centrul staţiunii Poiana Braşov chiar în primele zile de deschidere a sezonului de schi. Imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare, capturând momentul unic în care uriaşul a apărut să se bucure de atmosfera montană şi de zăpadă, relatează Brașov.net.

Pentru turişti, întâlnirea cu ursul a devenit un fapt de amuzament, însă nu este deloc sigur să te bazezi pe nonşalanţa animalului care poate oricând să atace, dacă se simte în vreun fel deranjat. Cu toate acestea, după cum se poate vedea şi în imaginile alăturate, persoana care a făcut filmuleţul voia cu ardoare „să se joace” cu ursul, numai că poate spre norocul ei, animalul nu prea a băgat-o în seamă, scrie bzb.ro.

@codrutsimene #urs #poianabrasov ♬ sunet original – ❄️🦅𝔄𝔫𝔞 𝔐𝔞𝔯𝔦𝔞𓂀💙

Donații pentru urșii de la sanctuarul Libearty Zărnești

O altfel de donaţie poate fi făcută pentru urşii care sunt găzduiţi la sanctuarul Libearty de la Zărneşti, acolo unde costul întreţinerii unui singur urs, în fiecare zi, depăşeste 15 euro.

Asociaţia Milioane de Prieteni, care a creat o casă pentru 123 de urși salvați din parcuri zoologice, circuri, menajerii private sau fabrici, se bazează pe sprijinul celor care vor să ajute şi care pot face donaţii ce vor fi folosite strict pentru hrana animalelor, tratamente medicale și mentenanța atât de necesară a sanctuarului.

Vicepreşedintele Asociaţiei Milioane de Prieteni, Paula Ciotloş, pentru Radio Brasov FM:Campania <Hrănește un urs> este o campanie pe care noi ne bazăm foarte mult, ne este foarte dragă, cu atât mai mult cu cât această campanie este țintită pe hrana urșilor. În evenimentul creat pe pagina noastră de facebook sunt puse prețurile alimentelor pe care noi le dăm urșilor și oamenii pot să aleagă pentru ce alimente donează sau pentru ce cantitate de alimente donează.

Este absolut uimitor că oamenii sunt solidari și cu animalele în această perioadă și chiar participă destul de mulți la această strângere de fonduri. Noi, în sanctuar, zilnic, le oferim urșilor peste 2 tone de mâncare. Este o cantitate foarte mare de hrană absolut necesară“.

Previous Story

Video Brașov. Zăpadă artificială la Târgul de Crăciun din Piața Sfatului?!

Next Story

Brașov. Se deschide Patinoarul Olimpia. Tarifele de intrare și închiriere patine