Poiana Brașov. 4500 de lei o noapte de cazare, hotel de 3 stele! „Ei bine, de banii ăștia mă duc liniștită în Austria, la Innsbruck, și îmi mai rămân să merg o săptămână la bulgari și să iau cadouri de Crăciun. Sau stau o lună la bulgari”

Last Updated on decembrie 6, 2023 Cerere și ofertă. Hotelierii din Poiana Brașov oferă prețuri astronomice în această iarnă, rămâne de văzut dacă acestea vor fi acceptate de clienți. O tânără a rămas șocată când a văzut prețurile la cazare, în Poiana Brașov.

Caut pe Booking o cameră pentru o seară, la Poaina Brașov. Și ce îmi văd ochii? Prețul pentru o cameră la un hotel de 3 stele a ajuns să coste 4.525 de lei pentru o noapte. O singură noapte de cazare, 27 spre 28 decembrie!

Poiana Brașov. 4500 de lei o noapte de cazare, hotel de 3 stele! „Ei bine, de banii ăștia mă duc liniștită în Austria, la Innsbruck, și îmi mai rămân să merg o săptămână la bulgari și să iau cadouri de Crăciun. Sau stau o lună la bulgari” 1

Ei bine, de banii ăștia mă duc liniștită în Austria, la Innsbruck, și îmi mai rămân să merg o săptămână la bulgari și să iau cadouri de Crăciun. Sau stau o lună la bulgari”, a spus tânăra, potrivit Adevarul.

O căutare pe Booking.com îi dă în mare măsură dreptate. Într-adevăr, există un hotel de 3 stele în Poiana Brașov unde o singură cameră, pentru o singură noapte, costă peste 4.500 de lei. În Austria, la Innsbruck, există oferte de la 2.500 de lei, tot la hotel de trei stele, dar pentru nu mai puțin de șapte nopți.
Poiana Brașov. 4500 de lei o noapte de cazare, hotel de 3 stele! „Ei bine, de banii ăștia mă duc liniștită în Austria, la Innsbruck, și îmi mai rămân să merg o săptămână la bulgari și să iau cadouri de Crăciun. Sau stau o lună la bulgari” 2

Una e să schiezi pe niște pârtii absolut senzaționale în Elveția, Franța sau Italia și alta e la Poiana. Eu mi-am luat o vacanță de opt zile în Italia la banii ăștia și sigur nu se compară cu Poiana Brașov”, a scris altul.

„Eu mă duc de banii ăștia o lună săptămâni la bulgari, nu exagerez cu nimic. Tot la 3 stele sunt o mulțime de oferte, se roagă de tine. Cu sub 1.000 de lei stai o săpămână la Bansko, pe cuvânt”, a răspuns cineva, potrivit Fanatik

Va fi construit primul hotel de cinci stele din Poiana Braşov

Rock Development Holding, companie de dezvoltare imobiliară de pe piaţa rezidenţială din Bucureşti, anunţă că a încheiat un parteneriat cu grupul hotelier de lux Kempinski Hotels, în urma căruia lanţul va deschide prima sa unitate din România – primul hotel de cinci stele din Poiana Braşov, informează G4Media.

Proiectul va atrage o investiţie de 70 de milioane de euro din partea Rock Holding, urmând a fi primul complex hotelier de cinci stele de lux din regiunea Transilvaniei. Proiectul va marca şi intrarea Rock Holding pe piaţa ospitalităţii din România.

Rock Development Holding, companie de dezvoltare imobiliară de pe piaţa rezidenţială din Bucureşti, a încheiat un parteneriat cu Kempinski Hotels, grupul hotelier de lux cu cea mai îndelungată existenţă din Europa, în urma căruia renumitul lanţ va deschide prima sa unitate din România – primul hotel de cinci stele din Poiana Braşov.

Proiectul va atrage o investiţie de 70 de milioane de euro din partea Rock Holding, urmând a fi primul complex hotelier de cinci stele de lux din regiunea Transilvaniei şi debutul parteneriatului dintre cele două companii”, anunţă compania.

Munţii din regiunea Braşovului sunt unii dintre cei mai spectaculoşi din lume şi suntem încântaţi că am găsit o nouă destinaţie pentru Kempinski în Poiana Braşov.

Ne dorim ca împreună cu Rock Holding să implementăm cele mai ridicate niveluri de lux pe scena ospitalităţii din regiune şi să oferim o experienţă cu adevărat de cinci stele tuturor turiştilor care vor alege România”, a declarat Bernold Schroeder, CEO Kempinski Group şi President of the Management Board Kempinski AG.

Hotelul va avea facilităţi extinse de SPA şi wellness (by Resense Spa) şi trei restaurante fine-dining internaţionale, un centru de conferinţe şi un spaţiu pentru organizarea de evenimente corporative şi private.

Previous Story

Eva Burlacu, voluntară la ISU Brașov: „Am aflat cât de important este primul ajutor acordat în cel mai scurt timp posibil”

Next Story

(Foto/Video) Brașov. Milionarul român Caius Covrig a deschis un restaurant de lux. „Exclusivist, intim si fun!”