Ovidiu Paraschivescu: „Când veniți iarna aceasta la Brasov, încercați să alegeți altfel decât până acum: Trenul până aici face 2h30min, cu maşina 5-6 ore liniştit”

Last Updated on decembrie 5, 2023 Consilierul județean Ovidiu Paraschivescu îi sfătuiește pe turiști cum să ajungă mai comod la Brașov, pentru sărbătorile de iarnă. Să nu pățească la fel ca Horia Brenciu care a stat blocat 7 ore în trafic, între București și Brașov.

Ovidiu Paraschivescu: „Când veniți iarna aceasta la #Brasov, încercați să alegeți altfel decât până acum:
💸 trenul până aici face 2h30min, cu maşina 5-6 ore liniştit

Ovidiu Paraschivescu: „Când veniți iarna aceasta la Brasov, încercați să alegeți altfel decât până acum: Trenul până aici face 2h30min, cu maşina 5-6 ore liniştit” 1

🚍 prin oraş merge brici Ratbv-ul cu doar 4 lei o călătorie, 12 lei abonament nelimitat o zi sau 30 lei nelimitat dacă stați 3 zile
🚙 lăsați mașina în parcare și urcați în Poiană cu autobuzul, veți evita coloanele nesfârșite, claxoanele sau depășirile celor iuți la volan

🐶 Ratbv e prietenos și cu cățeii, dacă îi aduceți cu botniță și lesă
🌲 pentru că vor fi și restricții de trafic, veți putea ajunge cu transportul public fără stres la evenimentele din Piața Sfatului și nu numai (bradul, pornirea instalației de iarnă, etc)

❗Bonus, vă vor fi recunoscători și brașovenii, care au și ei de dus copiii la școală, de ajuns la serviciu, de viețuit decent în orașul în care au ales să trăiască și în care se bucură să vă primească!
Va fi fain la Brașov!❄️”

Drum de coșmar pentru brașoveanul Horia Brenciu

Sărbătorile de iarnă au început și în Piața Sfatului, în 30 noiembrie de Sfântul Andrei. Evenimentul a debutat cu aprinderea luminițelor din brad și un concert susținut de Horia Brenciu. Anul acesta, brașoveanul s-a întors acasă special pentru acest moment, însă a povestit că a stat în trafic de la București la Brașov nu mai puțin de 7 ore.

O jumătate de veac de când m-am născut la Brașov, a trebuit, cu mașina, să fac de la București la Brașov! Nu mai puțin de 7 ore! Am mai avut o singură problemă: când am plecat de acasă am uitat să trec pe la baie și 7 ore am simțit fiecare gropiță, pentru că sunt numai gropițe, mici, delicate, dar le-am simțit pe toate.

Așadar, aveți în față un om fericit, nu pentru că între timp a fost la baie, pentru că are astăzi, aici, când s-a aprins deja bradul de Crăciun, am în fața mea cel mai răbdător, frumos, tare public din lume”, a spus Horia Brenciu ajuns la Brașov după aprinderea luminițelor, scrie dcnews.ro

Previous Story

Brașov. Focuri de artificii de câte 8 minute, de Revelion, în patru zone din oraș

Next Story

Video Brașov. S-a deschis patinoarul de la Olimpia. Mâine se deschide patinoarul gratuit din Piața Sf Ioan