Video Brașov. Momentul în care milionarul Călin Donca își întâlnește soția, după eliberarea din închisoare. „Mulţumesc soţiei eroine care a dus şi firma, şi copiii şi absolut tot”

Last Updated on decembrie 16, 2023 Milionarul Călin Donca a fost eliberat aseară de judecătorii de la Curtea de Apel Brașov care au considerat că nu mai constituie un pericol public și poate fi judecat în arest la domiciliu. Imediat după ce a ieșit din închisoare, afaceristul s-a reîntâlnit cu partenera lui de viață, pe care a strâns-o puternic în brațe. Imaginile romantice cu cei doi soți au fost publicate pe platforma TikTok chiar de Călin Donca, acesta făcând și primele declarații cu privire la perioada în care a fost închis.

A fost cea mai puternică perioadă de îmbogăţire personală. În primul rând vreau să le mulţumesc judecătorilor care mi-au oferit ocazia de a sta în libertate şi au fost îngăduitori.

Călin Donca

Mulţumesc prietenilor, familiei, soţiei eroine care a dus şi firma, şi copiii şi absolut tot. Cel mai greu a fost despărţirea de familie. Ştiţi cum este, când sunteţi în situaţii de genul acesta simţiţi ce contează cu adevărat, iar ce contează cu adevărat nu sunt lucrurile materiale…. copiii fără de care nu puteam să dorm seara (n.r. are lacrmi în ochi), soţia cu care sunt de 15 ani în relaţie. N-am stat niciodată despărţit de ei. Alea sunt toate lucrurile care contează.

Din păcate, toată alergătura noastră, fugind după averi, fugind după lucruri fizice, căutăm bucurii în lucruri mai scumpe, când de fapt adevărata mare bucurie este la noi acasă şi nu aflăm decât atunci când ni se ia”, a declarat Călin Donca, citat de Antena Sport

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Calin Donca (@calindonca)

Cea mai fericită de decizia magistraţilor a fost soţia lui Donca, Orianda, care a spuă că îl aşteaptă alături de copii acasă şi că celor mici le-a fost foarte dor de tatăl lor.

Îl așteptăm cu foarte mare drag și cu foarte multă iubire noi toată familia. Am plâns când am aflat răspunsul. Așteptăm cu mare drag să-l îmbrățișăm, să vină acasă și să ne bucurăm din nou de familia unită care suntem. A fost o perioadă foarte grea și foarte provocatoare.

Nu doresc nimănui să treacă printr-o astfel de experiență, dar am învățat foarte multe lucruri, am avut foarte multe conștientizări în această perioadă și vreau doar să spun tuturor care ne urmăresc că în momentul în care aveți o provocare în viața voastră,

indiferent cât este de mică sau cât este de mare, în momentul în care accepți provocarea și o îmbrățișezi, crești deodată cu ea și toate soluțiile potrivite îți ies în cale pentru că tot focusul tău și toată energia merge în direcția aceasta.”, a Orianda Donca, soţia milionarului, la aflarea veştii că omul de afaceri fa ieşi din arestul IPJ Braşov, potrivit brasov.net.

Călin Donca, om de afaceri: Sunt verificat pentru aceste acuzații. Vom vedea dacă.

Reporter Observator TV: Sunteți vinovat?
Călin Donca, om de afaceri: Eu, la momentul de față, mă consider nevinovat.

Reporter: De ce?
Călin Donca, om de afaceri: Pentru că știu ce am făcut și știu că nu am greșit cu nimic.

“Un minut are 1.000 de secunde”
Întrebat despre perioada petrecută în decenţie, milionarul a menţionat că a fost cea mai grea perioadă din viaţa sa.

Călin Donca, om de afaceri: Poate să te dărâme. Am văzut oameni care au plecat de aici schimbaţi total. şi nu în bine. Un minut are 1.000 de secunde, a fost o experienţă foarte dureroasă.

Călin Donca a ales să își petreacă arestul la domiciliu într-un apartament pe care îl deține la Brașov și nu la casa familiei, din Săcele. Spune că, în cele aproape trei luni de arest, a scris și o carte de 300 de pagini, despre experiența prin care a trecut.

Previous Story

Brașov. Mamă și fiica, moarte în casă. Soţia, arsă de vie, fiica de 26 de ani, strangulata

Next Story

George Boroda: „Dragi vizitatori ai Brașovului, dacă ați ajuns aici să știți că ați făcut o alegere foarte bună. Ați ales să vizitați un oraș frumos, probabil cel mai frumos oraș din România!”