Milionarul brașovean Călin Donca despre fostul său prieten, Dorian Popa: „Nu mai dorește să mai aibă de-a face cu mine, în niciun fel”

Last Updated on decembrie 23, 2023 Milionarul brașovean Călin Donca este dezamăgit de reacția influencerului Dorian Popa care s-a dezis de el odată cu izbucnirea scandalului și arestarea. A încercat o împăcare cu Doirian Popa dar a fost refuzat categoric.

Am vorbit cu el la telefon ieri, l-am sunat și l-am întrebat dacă dorește să facem un vlog împreună în care să discutăm situația, în care să îmi pună întrebări. Mi-a spus că el nu mai dorește să mai aibă de-a face cu mine, în niciun fel”, a spus Călin Donca la Kanal D.

Milionarul brașovean Călin Donca despre fostul său prieten, Dorian Popa: „Nu mai dorește să mai aibă de-a face cu mine, în niciun fel” 1

Dorian Popa afirmă că a investit 24.000 de euro în această afacere. El consideră că pierderea sa este relativ mică în comparație cu alți investitori care au plasat sume mai semnificative.

Mi s-a propus să investesc în ceea ce urma să fie un parc cu panouri fotovoltaice, ceea ce nu apare în nicio dintre acuzațiile vehiculate în presă (…) nu se referă la acele parcuri fotovoltaice în care unii oameni, inclusiv eu, am investit banii pe care i-am câștigat muncind. Nu am investit o sumă mare, doar 24.000 de euro, dar există oameni care au investit sume semnificative”, a declarat Dorian Popa la Antena 3 CNN, conform Monitorul Expres.

Dorian Popa susține că l-a urmărit pe Călin Donca pe platformele online și l-a considerat un om de afaceri serios. Acesta avea o experiență de 8 ani în domeniul energiei.

A fost creat un context în care vă pot oferi părerea mea, nu explicații, deoarece este pur și simplu părerea mea despre domnul Călin Donca. Consider că l-am considerat chiar și prieten, deoarece a fost foarte amabil cu mine și mi-a vorbit într-un mod plăcut, așa că pot spune că l-am considerat un prieten.”

Cât despre sarbatori, milionarul le va petrece cu familia, rudele și câțiva prieteni, în vila impunătoare pe care o are la Săcele.

Părinții soției sunt deja la noi, mă așteaptă. Au lucrat ieri la cârnați. Pur și simplu reluăm ușor, ușor tradițiile, cum am făcut în fiecare an. Mi-aș dori achitarea tuturor acuzațiilor, ăsta ar fi un cadou miraculos pe care l-aș primi, însă sunt conștient că o asemenea anchetă durează”, a adăugat milionarul.

Călin Donca este cercetat pentru constituirea unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală, înșelăciune, delapidare și manipularea pieței de capital. Prejudiciul estimat de procurori este de aproximativ 15 milioane de lei.

Plasat în arest la domiciliu, Călin Donca locuiește acum într-un apartament cu soția și cei cinci copii. Călin Donca nu a vrut să spună de ce a ales apartamentul în detrimentul vilei luxoase din Săcele, dar a promis că va evidenția comentariul care va oferi răspunsul corect. Cei care îl urmăresc au ajuns imediat la concluzia că a luat această decizie, pentru a sta mai mult cu copiii săi, spațiul mic al apartamentului „forțându-i’ să nu se poată retrage în mai multe camere, potrivit protv.ro.

Este bucătăria, doi metri și puțin, pe patru metri lungime. Mai departe, nu avem decât cinci copii. Aici este încăperea principală, în care vom petrece timp împreună. Vom face școală de acasă și toate celelalte.

Avem două saltele, pregătite pentru somnul de seară, una lângă alta, care să încăpem șapte persoane, cei prezenți, cinci copii pregătiți mental și moral. Bucuroși că suntem împreună’, a declarat Călin Donca, pe Instagram.

Previous Story

Cel mai mare parc al Brașovului, IUS – Lubrifin – Lemexim, aprobare importantă. „Ne-am pregătit pentru două scenarii de realizare a acestui parc”

Next Story

(Video) Ce cadou a primit milionarul brașovean Călin Donca în închisoare. „A fost singurul pachet din multitudinea de prieteni și de prietenași de tot felul de iubitori de mine. Am zis că vreau să le mănânc în libertate”