Mesajul postat de Orianda Donca după ce soțul său a fost eliberat: „După 15 ani de relație, aceste 3 luni în care nu ne-am văzut deloc, au fost cele mai lungi”

Last Updated on decembrie 18, 2023 Călin Donca a fost așteptat de către soția sa după ce a fost eliberat din arest. Aceasta a alergat spre el, l-a luat strâns în brațe, și s-au bucurat de dulcea revedere. Videoclipul emoționant a fost postat pe conturile de Instagram ale celor doi soți, iar Orianda Donca a transmis un mesaj plin de emoție.

Viața ne aduce în cale situații prin care ne forțează să creștem poate mai mult decât am planificat conștient. Cu cât vei vrea sa faci mai multe lucruri, mai mari în viață, cu atât te vei confrunta cu situații tot mai dificile și provocatoare”, a fost mesajul transmis de Orianda Donca pe contul său de Instagram, conform Kanal D.

Mesajul postat de Orianda Donca după ce soțul său a fost eliberat: „După 15 ani de relație, aceste 3 luni în care nu ne-am văzut deloc, au fost cele mai lungi” 1

În toată această perioadă, Orianda a fost în totalitate alături de soțul său și a încercat, de la distanță, să-l sprijine și să-i îmbunătățească imaginea. Soția milionarului s-a îngrijit singură de cei cinci copii în toată această perioadă grea, Călin Donca având încredere totală în ea.

Orianda este sigură că toate aceste încercări și piedici îi vor face mai puternici ca niciodată.

Nu te speria când o provocare bate la ușa ta. Fiecare experiență din viața noastră, plăcută sau neplăcută, te va duce acolo unde vei avea nevoie să ajungi. După 15 ani de relație, aceste 3 luni în care nu ne-am văzut deloc, au fost cele mai lungi.

Cu toate acestea emoția reîntâlnirii a fost la înălțimea timpului așteptat”, a mai scris soția lui Călin Donca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orianda Donca (@doncaorianda)

Călin Donca, afectat de cele trei luni de arest

Aproximativ trei luni a petrecut Călin Donca în spetele gratiilor și susține că aceasta a fost cea mai grea perioadă din viața lui, deoarece a stat departe de Orianda și de copiii lor. Mai mult decât atât, susține că și timpul a trecut atât de greu, încât un minut nu a avut doar 60 de secunde, ci 1.000.

Cât timp a stat în spatele gratiilor, acesta a citit, i-a scris soției o poezie cu 100 de versuri, dar și o carte de 300 de pagini, despre închisoare. Afaceristul susține că a înțeles, mai mult ca niciodată, cât de importantă este familia și că nu se comportă cu nimic din ceea ce ar putea avea material.

Copiii cu care nu dorm seara, soţia cu care sunt de 15 ani. Nu am stat niciodată despărţit de ei. Am fost şocat de această perioadă. Mă ciupeam noaptea, credeam că visez. Mulţumesc soţiei eroine, care a dus şi firma şi copiii, absolut tot”, a spus Călin Donca, la ieșirea din închisoare, conform Pro Tv.

Previous Story

Milionarul brașovean Călin Donca, dezamăgit de prieteni: „Nu vă doresc să ajungeți să vă cunoașteți cu adevărat prietenii pentru că o să fiți șocați de ce înseamnă cuvântul prieten atunci când dai de greu”

Next Story

Cine este David, băiatul de 17 ani care și-a pierdut viața la liceul din Odorheiul Secuiesc, strivit de un perete. Alte 3 fete au fost rănite. Un câine de urmă l-a găsit sub dărâmături