Gabriela Cristea, premiată la Brașov: „Pe soțul meu îl leagă foarte multe de Brașov. Este pe jumătate brașovean și sunt onorată să stau alături de atâția oameni minunați și de atât mulți campioni”

Last Updated on decembrie 19, 2023 Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost premiați la Gala Campionilor, eveniment ce a strâns numeroase personalități de la noi, în special din lumea sportului, la Brașov.

Mulțumim frumos, în primul rând pentru premiu, dar și pentru invitație. Ne bucurăm nespus de mult că în tot acest campionat al vieții sau al căsniciei, și noi am pierdut foarte multe meciuri. Dar, mereu i-am spus Gabrielei: ‘Iubire, e ca în fotbal, ca în sport, victoria finală contează. ‘Victoria chiar a venit la noi acasă, la propriu‘, a spus Tavi Clonda la festivitate.

Gabriela Cristea

Artistul susține că soția lui s-a inspirat din vorbele lui pentru numele primei lor fetițe, care se numește Victoria. ‘Pe Gabriela acest speech al meu a inspirat-o în a alege numele fetiței noastre, Victoria. Și a venit și cu o medalie în plus, ca să fie bine, domnișoara Iris, surioara mai mică. Vă mulțumim frumos și vă spun ‘sărbători fericite’. Să vă iubiți, să aveți răbdare și, până la urmă, veți câștiga campionatul acesta frumos numit viață’, a declarat Tavi Clonda, pe scenă la Gala Campionilor realizată de Adela Diaconu și Radu Mătăsăreanu.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost extrem de încântați de premiul primit la gală. Gabriela Cristea a ținut să spună că pe soțul ei, Tavi Clonda, îl leagă multe de orașul Brașov, locul în care s-a desfășurat evenimentul.

Mă bucur tare mult să fiu aici. Pe soțul meu îl leagă foarte multe de Brașov. Este pe jumătate brașovean și sunt onorată să stau alături de atâția oameni minunați și de atât mulți campioni. Și vreau să le mulțumesc din suflet pentru că ne-au făcut de atâtea ori să ne vibreze sufletul când am auzit imnul României cântat: ‘Mulțumesc și mă inclin’., a declarat și Gabriela Cristea, la Gala Campionilor de la Brașov.

În urmă cu 11 ani, visul Gabrielei Cristea de a avea o familie împlinită fusese distrus de divorțul dintre ea și Marcel Toader. Vedeta a mărturisit că divorțul a fost extrem de dureros și nu credea că va mai cunoaște fericirea alături de un alt bărbat până când a apărut Tavi Clonda.

Vizavi de familie, vreau să vă spun că visul meu cel mai mare a fost să am o familie împlinită. Acesta a fost visul meu dintotdeauna. În urmă cu 11 ani, încheiam visul acesta, așa credeam cel puțin în momentul acela…. Un divorț extrem de dureros, în care pierdusem practic, orice speranță. Și mă gândeam că nu mai am nicio șansă în viața asta.

Voiam să încerc într-o viață viitoare. Până când a apărut domnul de aici, din stânga mea, «Făt-frumos», dar călare pe un cal…ce culoare avea mașina ta? Nu mai știu, albastră. Și m-a făcut să îmi schimb optica la 180 de grade.”, a declarat Gabriela Cristea, la Gala Campionilor de la Brașov, potrivit Can Can.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, piesă de Crăciun cu fiicele lor!

Tavi Clonda a lansat o piesă de Crăciun împreună fiicele sale, Iris și Victoria. Despre experiența înregistrării colindului, Tavi Clonda spune că fetele s-au comportat perfect, chiar dacă au stat nu foarte bine la capitolul răbdare. De înțeles, însă, dacă ții cont de faptul că fetițele au 6 și, respectiv, 4 ani. Au reținut însă perfect versurile colindului „Vine iar Crăciunul”.

Am făcut acum o piesă de Crăciun și este prima piesă de Crăciun sau, mai bine zis, prima piesă în care cânt cu ele. Am fost pentru prima dată în studio cu ele”, a mai spus Tavi Clonda, potrivit Libertatea.

”A ieșit foarte bine. Nu au avut răbdare foarte mult. Bineînțeles că în jumătate de oră a trebuit să trag totul, dar o să iasă foarte frumos. Chiar vă invit să intrați pe ”Victorienii” pe Youtube, să ne ascultați. O să filmăm zilele acestea și videoclipul. Este foarte frumoasă piesa”, a mai completat Tavi Clonda pentru sursa citată.

Previous Story

40 de milioane de lei prin PNRR pentru Maternitatea Brașov. „Împreună pentru părinţi”

Next Story

Brașovul, o mare parcare? Mihai Nanu: „Pentru cei care încă dezgroapă ideea unei parcări sub parcul central și alte “idei” de parcă până la parcarea cea mare din centru nu s-ar crea ambuteiaje pe Str Iuliu Maniu, 15 Noiembrie, Lungă și de Mijloc”