(Video) Cum au reacționat cei 5 copii ai milionarului brașovean Călin Donca, când și-au văzut tatăl, după ce acesta a ieșit din închisoare

Last Updated on decembrie 18, 2023 Milionarul brașovean Călin Donca a fost eliberat zilele trecute din închisoare și trimis în arest la domiciliu. El a postat un videoclip atunci când a ieșit din închisoare și a izbucnit în lacrimi când și-a luat soția în brațe, pe Orianda Donca, cu care formează o relație de 15 ani. Acum, Călin Donca a radiat de fericire atunci când și-a revăzut cei cinci copii.

Micuții au așteptat cu nerăbdare să-și întâlnească tatăl, iar atunci când l-au văzut au sărit în brațe la el. Milionarului i-a așteptat pe copii cu dulciuri și au făcut multe activități împreună.

Călin Donca

A fost cea mai puternică perioadă de îmbogățire personală. În primul rând, vreau să mulțumesc judecătorilor care mi-au oferit ocazia de a sta în libertate și au fost îngăduitori. Mulțumesc prietenilor, familiei, soției eroine care a dus și firma, și copiii și absolut tot.

Cel mai greu a fost despărțirea de familie. Știți cum este când sunteți în situații de genul acesta simțiți ce contează cu adevărat, iar ce contează cu adevărat nu sunt lucrurile materiale, copiii fără de care nu puteam să stau, să dorm seara, soția cu care sunt de 15 ani în relație”, a spus Călin Donca, într-un videoclip postat pe Instagram, conform Spynews.

Călin Donca a fost arestat la sfârșitul lunii septembrie pentru pentru infracțiunile de grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital. Afaceristul milionar brașovean ar fi provocat bugetului de stat un prejudiciu de peste 4 milioane de lei și ar fi înșelat cu 700.000 de dolari cumpărători ai unei criptomonede create de el, notează unica.ro.

Călin și Orianda au împreună cinci copii, cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani – Ariadna, Ovidius, Arisha, Ares și Areea. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu 15 ani în Timișoara cu prilejul unui curs de dezvoltare personală. Ei au devenit celebri în spațiul public după apariția în emisiunea culinară “Chefi la cuțite”.

Cât de mult l-a schimbat arestul preventiv Călin Donca

După cum se poate observa și în imagini, Călin Donca a ieșit din arestul preventiv un om schimbat – fără îndoială emoțional, dar și din punct de vedere fizic. Omul de afaceri avea părul mult mai lung față de cum îl purta de obicei. Deși era aranjat, diferențele se pot vedea cu ochiul liber.

De asemenea, tânărul milionar a avut și barbă lungă. Dacă înainte nu purta barbă aproape deloc, după ieșirea din arestul preventiv apare cu barbă destul de lungă. Călin Donca a declarat jurnaliștilor că, în perioada de 30 de zile în arest preventiv, a înțeles că adevărata bucurie în viață este „la noi acasă”, scrie playtech.ro.

Previous Story

Brașov. Iubitul tinerei de 25 de ani găsită moartă alături de mama sa: „Pot să jur că a fost adormită cu ceva/ Urma să o cer de soție! Mama ei probabil nu s-a putut obișnui cu ideea că-i pleacă fata de acasă”

Next Story

Brașoveanca Iuliana Pepene, toxiinfecție alimentară, după ce a mâncat porcușor de guineea la America Expresss: „Avea gust de pui rânced și gust de pește, deci o combinație fatală”