(Video) Mesajul transmis de afaceristul brașovean Călin Donca investitorilor săi, imediat după eliberare. „Parcurile sunt acolo, proiectul funcționează”

Last Updated on decembrie 20, 2023 Călin Donca le-a transmis un mesaj partenerilor lui de afaceri, fiind vorba de cei care au decis să își investească banii în moneda lui crypto, dar și în parcurile fotovoltaice pe care le deține.

Abia ieșit pe porțile penitenciarului, acesta le-a mulțumit investitorilor, deoarece au avut încredere în el și i-ar rămas alături, specificând că au fost câțiva care au renunțat, dar numărul lor este foarte mic.

Călin Donca

Vreau să le mulțumesc investitorilor mei! Avem 1.500 de investitori în proiectul crypto, avem 500 de investitori în proiectul de panouri și, din 200 de investitori, vreau să vă spun că au fost doar câțiva care nu au înțeles și au fost mai vehemenți. În rest, 99% din investitori au fost răbdători.

Le mulțumesc pentru susținere! Le mulțumesc pentru înțelegere, încredere, pentru că au fost lângă mine și vreau să vă spun că tot ce am făcut am făcut cu toată inima. Parcurile sunt acolo, proiectul funcționează”, a transmis Călin Donca, în mediul online, conform Pro Tv.

@calin.doncaDragi investitori, Cu inima plină de recunoștință îmi exprim astăzi profunda mea apreciere pentru sprijinul vostru neabătut. Investiția voastră nu a fost doar financiară, ci și un act de încredere și solidaritate în proiectul nostru comun. Vă mulțumesc pentru că ați fost pietrele de temelie ale acestei căi către succes. Voi rămâne recunoscător pentru fiecare gest de solidaritate și încredere. Cu cele mai sincere și calde gânduri, Calin Donca♬ original sound – Calin Donca

Milionarul din Brașov a fost reținut de procurorii de la crimă organizată în luna septembrie pentru înșelăciune și operațiuni de manipulare a pieței de capital, scrie Stirile Pro Tv.

Milionarul Călin Donca a creat o criptomonedă pe care a promovat-o personal în mediul online, unde se prezintă drept un om de afaceri de succes. Anchetatorii spun că, prin afirmațiile sale, a manipulat piața de capital și a înșelat un număr mare de persoane.

Afaceristul ar fi afirmat că moneda sa virtuală generează câștiguri de 100 de ori mai mari decât investiția, iar naivii i-ar fi dat circa 700.000 de dolari.

Acesta mai este acuzat și că a delapidat firmele pe care le deținea sau controla. Ar fi fost ajutat de soția lui și alte două colaboratoare.

A transferat grosul banilor către o firmă din Dubai, pe care gruparea infracțională o controla, iar cu restul a cumpărat mașini de lux, ceasuri, bijuterii și terenuri în destinații exotice.

Nu în ultimul rând, Călin Donca este acuzat de evaziune fiscală. Prejudiciul pe care l-ar fi creat statului, prin neplata unor taxe și impozite, se ridică la peste 4 milioane de lei.

Previous Story

Camelia Potec, despre Brașov: „Locul în care a trăit și de unde vine tatăl meu”

Next Story

Brașov. Primăria vrea tunuri ultrasonice și laser ca să alunge ciorile din Parcul Tractorul. O femeie din Cluj a fost rănită în zona capului de o cioară