Brașoveanca Iuliana Pepene, toxiinfecție alimentară, după ce a mâncat porcușor de guineea la America Expresss: „Avea gust de pui rânced și gust de pește, deci o combinație fatală”

Last Updated on decembrie 18, 2023 Iuliana Pepene și Sonia Siminov s-au numărat printre curajoșii care au acceptat în acest an aventura America Express. Cele două au pornit încrezătoare la drum, însă acum Iuliana mărturisește că dacă știa că este atât de greu nu accepta să plece.

Am venit cu o toxiinfecție alimentară, asta este de știut! America Express nu este o competiție atât de ușoară, pentru că am mâncat porcușor de guineea, care cei de acolo îl mănâncă în fiecare zi, dar mie nu mi-a priit. Avea gust de pui rânced și gust de pește, deci o combinație fatală.

Iuliana Pepene

Nu am venit mai suplă de la America Express, dar mi-am făcut o promisiune acolo, că atunci când mă voi întoarce, mă voi ocupa de sport drastic, pentru că mi-am dat seama că pot mai mult decât credeam că pot, iar acum fac sport aproape în fiecare zi.”, a declarat Iuliana Pepene, potrivit playtech.ro.

Deși s-a bucurat din plin de experiența America Express, Iuliana Pepene a recunoscut că dacă știa că este atât de greu nu accepta propunerea venită din partea Antena 1. Vedeta spune că oboseala și foamea erau duse la extrem și de multe ori a crezut că o să cedeze.

Prima oară am fost șocată, am zis că nu pot rata ocazia. Nu m-a interesat foarte mult notorietatea, ci acțiunea care era acolo, dar dacă știam că este atât de greu, nu mergeam. A fost foarte greu pentru mine să cer. Niciodată nu cer, nu îmi place să fac asta, pentru că mi-e rușine. Mai ales în ceea ce privește cazarea și foamea foarte mare.

Când am plecat nu am crezut că foamea va fi o problemă, dar acolo, după ce puneai atât de mult efort, rămâneai fără nicio vitamină în corp și simțeam că nu îmi mai simt mâinile, că mi se scurgea fața. Era oboseală și foame cronică”, a mai spus Iuliana Pepene, conform Can Can.

Iuliana Pepene, dezvăluiri despre cel mai dificil moment din competiție

Recent, pe contul ei de Instagram, Iuliana Pepene a făcut o serie de confesiuni despre participarea ei la emisiunea America Express. Prezentatoarea TV a vorbit despre ce anume i s-a părut cel mai dificil în competiție. De asemenea, a dezvăluit și cu lecție a venit pentru ea show-ul difuzat de Antena 1.

O lecție pe care mi-am luat-o a fost lecția diplomației, pentru că era destul de stresant, era destul de obositor, o muncă psihică extraordinară. Cred că asta a fost cel mai greu la America Express. Cu toate astea, am trecut toate probele cu brio și sunt mândră de mine.

De obicei eram mai vulcanică, dar de data asta am reușit să mă conțin cumva. Cred că a fost și o altă piatră la temelia mea și anume maturizarea, pentru că mi-am dat seama că nu ar trebui să mă las dominată de joc, ci să domin jocul”, a fost mesajul transmis de Iuliana Pepene pe Instagram, conform elle.ro.

Previous Story

(Video) Cum au reacționat cei 5 copii ai milionarului brașovean Călin Donca, când și-au văzut tatăl, după ce acesta a ieșit din închisoare

Next Story

Crăciun de vis în Brașov. „Mă simt acasă aici, mă bucură orașul și mă bucură să-l văd luminat”. Mii de turiști și în acest weekend