Brașov. Se deschide Patinoarul Olimpia. Tarifele de intrare și închiriere patine

Last Updated on decembrie 4, 2023 Consiliul Județean Brașov anunță deschiderea Patinoarului Olimpia, de marți, 5 decembrie.  În prima seară, intrarea va fi liberă. La deschidere vor fi invitați patinatorii secţiilor de hochei şi patinaj artistic de la Clubul Sportiv Municipal Corona Braşov. Aceştia îi vor bucura pe spectatori cu momente inedite pe gheaţă, iar programul va fi completat cu câteva surprize. Apoi, de la ora 20.00, pe gheață sunt așteptați brașovenii și turiștii, care, în prima zi, vor avea acces gratuit.

Peste 400 de perechi de patine cu mărimi de la 26 la 50 sunt pregătite să fie închiriate de către braşovenii şi turiştii de toate vârstele care vor să facă mişcare în aer liber, pe gheaţa de la poalele Tâmpei.ț

Brașov. Se deschide Patinoarul Olimpia. Tarifele de intrare și închiriere patine 1 Brașov. Se deschide Patinoarul Olimpia. Tarifele de intrare și închiriere patine 2 Brașov. Se deschide Patinoarul Olimpia. Tarifele de intrare și închiriere patine 3

Seriile vor începe zilnic la orele 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00 şi 20.00 şi vor dura câte 75 de minute. Important este faptul că tarifele de acces şi de închiriere a patinelor rămân aceleaşi din sezonul precedent, respectiv 15 lei pentru copii, 20 de lei pentru adulţi şi 20 de lei pentru închirierea patinelor, scrie bzb.ro.

„Îi invit la Olimpia pe toţi braşovenii şi pe turişti să se bucure de cel mai frumos patinoar în aer liber din ţara noastră şi de frumuseţea acestui sport practicat într-un cadru de poveste. În acest an vom valorifica întregul sezon de iarnă 2023-2024 şi sunt convins că patinoarul nostru va fi un magnet pentru iubitorii de mişcare în aer liber şi un pol al distracţiei pentru cei mici şi cei mari, în zilele de vacanţă care se apropie cu paşi repezi”, spune Todorică-Constantin Şerban, preşedintele CJ Braşov, citat de Radio Brașov FM.

Patinoar și în Piața Sf Ioan

Primăria Brașov amenajează un patinoar în Piața Sf Ioan, în spatele hotelului Aro. Patinoarul va avea în centrul său un brad împodobit cu luminițe. Accesul va fi gratuit. La fel și patinele.

„Încercăm să aducem cât mai multă bucurie copiilor, dar și părinților și bunicilor acestora. Astfel, anul acesta, patinoarul din Piața Sfântul Ioan va fi cu mult mai frumos decât cel din anii trecuți. În zona centrală a patinoarului vom avea un brad de Crăciun cu luminițe.

Anul acesta, achiziția a presupus nu doar închirierea patinoarului și a serviciilor necesare întreținerii, dar și punerea la dispoziție a patinelor pentru cei care vor să se distreze pe acest patinoar. Tocmai de aceea, costurile au crescut față de anul trecut“, a declarat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, la Radio România Brașov FM, potrivit mytex.ro.

Previous Story

(Video) Un urs a apărut în Poiana Braşov. ”Brumi” s-a lăsat filmat și fotografiat

Next Story

Bradul din Braşov, peste cei din Paris, München sau Monte Carlo. „Braşovul are unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun dar şi un brad de Crăciun foarte frumos în piata din centrul oraşului”