Brașov. Moș Crăciun vine în Piața Sfatului. Și urșii de la Comănești vin

Last Updated on decembrie 15, 2023 Brașov. Moș Crăciun vine în Piața Sfatului. Și urșii de la Comănești

Brașovenii și turiștii sunt așteptați de moș Crăciun, de duminică. Sâmbătă seara, în Piața Sfatului, își vor face apariția urșii de la Comănești. Seria de evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă, ,,Decembrie de poveste la Brașov”, continuă și în acest weekend, cel mai important moment fiind sosirea lui Moș Crăciun în Piața Sfatului, care va avea loc duminică, ora 17.00. Moșul îi va aștepta pe cei mici lângă Bradul de Crăciun pentru a le asculta poveștile, poeziile și dorințele, în fiecare zi, până în 23 decembrie, inclusiv, între orele 17.00 – 20.00.

Dragi brașoveni, avem vești frumoase și pline de bucurie! Moș Crăciun va sosi, duminică, în Piața Sfatului, aducând magia și spiritul Crăciunului întregii noastre comunități. Vă așteptăm cu drag în Piața Sfatului, în fiecare zi, începând cu ora 17.00, pe cei mai tineri dintre voi, să îi spuneți povești Moșului, să îi spuneți cât de cuminți ați fost în acest an și ce vă doriți să găsiți sub bradul de Crăciun.

Brașov. Moș Crăciun vine în Piața Sfatului. Și urșii de la Comănești vin 1

Este un moment minunat pentru a crea, împreună cu cei dragi, amintiri frumoase și a sărbători magia Crăciunului!”, le-a transmis primarul Allen Coliban brașovenilor, citat de brasov.net.

Tot din 17 decembrie, și până în 2 ianuarie, operatorul de transport public RATBV îi va transporta, pe cei mici și pe însoțitorii acestora, cu „Autobuzul lui Moș Crăciun“. Moșul va fi prezent în fiecare zi pentru a vorbi cu cei mici, pentru a le răspunde la întrebări și pentru a le oferi cadouri.

”De duminică și până în 2 ianuarie 2024, RATBV îl ajută din nou pe Moș Crăciun să ajungă la cât mai mulți copii și să-i plimbe cu autobuzul dedicat. Anul trecut nici nu ne-am dat seama cât de îndrăgit va fi acest proiect al nostru pentru cei mai mici, dar rezultatul a fost mult peste așteptări: a trebuit să ajustăm traseul, să regândim orarul, să-l ajutăm pe Moș la împărțitul dulciurilor.

Totul pentru a face față tuturor cererilor. Așa că în 2023 a devenit aproape o obligație pentru noi să reluăm circulația pe traseul Autobuzului lui Moș Crăciun. Și ne păstrăm și bunul obicei ca în 17 decembrie să oferim dulciuri micilor noștri călători”, a anunțat directorul general al RATBV, Marian Geman.

Urșii de la Comănești vin la Brașov!

Urșii de la Comănești vor ajunge pe 17 decembrie 2023, la ora 16:00, la Centrul Cultural Reduta, anunță transilvania365.ro.
Vă invităm să-i însoțiți spre Piața Sfatului din Brașov, unde vor susține o reprezentație lângă brad.

Previous Story

Se deschide primul restaurant japonez în Brașov. „Japanos te invită să încerci cele mai delicioase nigiri salmon și nigiri unaghi!”

Next Story

Decizie definitivă. Milionarul brașovean Călin Donca, eliberat din închisoare. Va petrece Crăciunul acasă, cu soția și cei 5 copii ai săi. „Ce o vrea Dumnezeu!”