Brașov. Ionuț predat un portofel plin cu bani, pe care l-a găsit la un supermarket

Last Updated on decembrie 19, 2023 Polițiștii din Brașov îl felicită pe tânărul Ionuț care a predat un portofel cu bani pe care l-a găsit într-un supermarket.
Ionuț este un tânăr care lucrează în domeniul construcțiilor. După terminarea programului, băiatul a plecat, împreună cu ceilați colegi, la un supermarket din Brașov. În timp ce se îndrepta înspre magazin, a observat un portofel, căzut printre mașini, scrie Biz Brasov.

După ce l-a deschis a văzut că în interiorul său se află mai multe carduri bancare, acte de identitate, dar și o sumă considerabilă de bani.

Brașov. Ionuț predat un portofel plin cu bani, pe care l-a găsit la un supermarket 1

Primul său gând a fost să i-l restituie deținătorului, dar pentru că nu știa cum îl poate identifica, s-a întreptat către un grup de polițiști, care desfășurau o activitate caritabilă în zonă și a predat portofelul, acesta povestind și despre modul în care a găsit bunul, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, potrivit mytex.ro.

Imediat după sesizare, polițiștii au reușit să contacteze persoana care a pierdut portofelul, iar Ionuț i-a înmânat acesteia bunul. Proprietarul nu se aștepta să mai găsească bunurile pierdute, bucuria și recunoștința fiind cu atât mai mari.

Inspectoratul de Poliție Brașov îi mulțumesțe și îi aduce felicitări lui Ionuț pentru actul de civism de care a dat dovadă. Reamintim faptul că un bun găsit trebuie predat în 10 zile autorităților sau celui care l-a pierdut. Conform legii, bunurile mobile pierdute continuă să aparțină proprietarului lor.

Găsitorul bunului este obligat ca, în termen de 10 zile, să îl restituie proprietarului ori, dacă acesta nu poate fi cunoscut, să îl predea organului de poliție din localitatea în care a fost găsit”, a mai transmis reprezentantul Poliției Județene Brașov, conform brasov.net.

Previous Story

Tranzacția anului în Brașov: Prețul cu care s-a vândut un apartament de numai 10 metri

Next Story

(Video) Spanioli, impresionați de Transfăgărășan: „Cel mai frumos drum din lume. Ce nebunie, da, au fost 3 urși. Și da, a fost incredibil.”