Brașov. Dan Grigorescu, furios pe consilierii locali care au refuzat un patinoar gratuit pentru copii din partea miliardarului Ion Țiriac. „Dispreț față de cetățenii Brașovului”

Last Updated on decembrie 29, 2023 Medicul Dan Grigorescu, de la Spitalul Județean, îi ceartă pe consilierii locali PNL și PSD care au votat împotriva unei asocieri Brașov-Ion Țiriac, în urma căreia copiii brașoveni ar fi primit un patinoar gratuit, construit de miliardarul român.

Din nou despre politicianism și dispreț față de cetățenii Brașovului. S-au împlinit deja 4 ani de când îl rugam (aproape în genunchi!) pe domnul Ion Țiriac să ia în considerare alegerea Brașovului pentru a deveni unul dintre cele patru centre regionale de tenis în România pe care intenționa să le dezvolte în România (deschideți următorul link
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10206703063571046&id=1707616747).

Brașov. Dan Grigorescu, furios pe consilierii locali care au refuzat un patinoar gratuit pentru copii din partea miliardarului Ion Țiriac. „Dispreț față de cetățenii Brașovului” 1

Am lansat atunci și o petiție on-line în acest sens, care a dovedit susținerea de către comunitatea brașoveană a acestei idei (deschideți următorul link https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10206707122712522&id=1707616747).
Nu a folosit la nimic acea zbatere. Poate doar la a demonstra (a câta oară?) că politicienii din acea vreme nu au avut chef să se implice în proiecte care să servească binelui nostru și al copiilor noștri. O dovadă clară de politicianism și dispreț!

Acum “istoria” se repetă. Tot cu Ion Țiriac. Tot cu blocarea dezvoltării pe tărâm sportiv a Brașovului. Tot împotriva interesului copiilor și juniorilor. Doar că în altă zonă: cea a hocheiului pe gheață. Din nou politicianism. Și din nou dispreț la adresa noastră, a năpăstuitei comunități brașovene.

Parcă e un făcut! Oare ne mai facem bine?
Oare cei care se opun acestui proiect (consilierii locali și șefii lor politici), sortindu-l cinic eșecului doar pentru că nu e realizat de ei, ci de ceilalți, o să mai poată dormi liniștiți vreodată?
Oare nu le e teamă că vor fi bântuiți pe tot restul vieții de vârtejul coșmarurilor născute din gândurile noastre bune la adresa lor?”   a scris Dan Grigorescu pe Facebook.

Previous Story

Brașov. Veselie la Ridicări Auto. Au ridicat 16 mașini într-o zi și au obosit. Când se vor ocupa de sutele de autoturisme parcate pe trotuarele din oraș? Niciodată?

Next Story

(Video) Dana Budeanu, atac la primăriile Predeal și Sinaia: „Se merge pe trotuare ținut de garduri! Marș și luați zăpada de pe trotuar”