Bradul din Braşov, peste cei din Paris, München sau Monte Carlo. „Braşovul are unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun dar şi un brad de Crăciun foarte frumos în piata din centrul oraşului”

Last Updated on decembrie 4, 2023 Bradul de Crăciun din Piața Sfatului, vedeta sărbătorilor de iarnă din Brașov, a fost, din nou, inclus în top 25 cei mai frumoși brazi din Europa, potrivit unui clasament întocmit de site-ul europeanbestdestinations.com.

Brașovul este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase orașe din România. Braşovul are unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun dar şi un brad de Crăciun foarte frumos în piata din centrul oraşului. Atât tinerii cât și bătrânii îl plac foarte mult!”, au notat cei de la europeanbestdestinations.com despre bradul din centrul Braşovului, conform Biz Brasov.

Bradul din Braşov, peste cei din Paris, München sau Monte Carlo. „Braşovul are unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun dar şi un brad de Crăciun foarte frumos în piata din centrul oraşului” 1

Veniţi să descoperiţi magia Crăciunului la Brașov în Transilvania. Bucurați-vă de o excursie la castelul lui Dracula: este catalogat printre cele mai frumoase castele din Europa.

Rezervă-ți cazarea în Brașov și bucură-te de un Crăciun în familie în acest oraș liniștit și fermecător pentru o perioadă magică de Crăciun. Profită la maximum de cele mai bune tururi și activități din Brașov.”, este invitaţia pe care o face site-ul de turism celor care încă nu ştiu unde să petreacă sărbătorile de iarnă, potrivit brasov.net.

Potrivit site-ului bradul din Braşov este în frumusețe peste cele din Stockholm – Suedia, Paris – Franţa, Wroclaw – Polonia, München – Germania sau Monte Carlo – Monaco.

Previous Story

Brașov. Se deschide Patinoarul Olimpia. Tarifele de intrare și închiriere patine

Next Story

(Video) Primul tren electric de la Alstom pe ruta Brașov-București a ajuns în Gara de Nord