(Video) Au apărut primele imagini cu presupușii criminali ai afaceristului din Sibiu. După omor, se plimbau prin oraș. „Se plimbau nestingheriți, cu cagulele pe cap, la 25 de minute după crimă”

Last Updated on noiembrie 13, 2023 A trecut aproape o săptămână de la jaful în stil mafiot care a băgat spaima în comunitatea sibiană. Adrian Kreiner a fost omorât în bătaie, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, chiar în vila lui de pe strada Moldoveanu din Sibiu.

Trei indivizi, care l-ar fi urmărit zile întregi dintr-o casă părăsită aflată în apropiere, au intrat în locuință, l-au bătut minute în șir, l-au legat de mâini și de picioare, și l-au acoperit cu un covor. Au plecat de la locul faptei cu ceasuri de lux în valoare de 200.000 de euro, nu înainte să o amenințe cu pistolul la tâmplă pe fiica omului de afaceri, scrie Ora de Sibiu.

(Video) Au apărut primele imagini cu presupușii criminali ai afaceristului din Sibiu. După omor, se plimbau prin oraș. „Se plimbau nestingheriți, cu cagulele pe cap, la 25 de minute după crimă” 1

Apar primele imagini cu presupușii criminali au omului de afaceri sibian Adrian Kreiner. Trei bărbați care se plimbă nestingheriți cu cagule pe cap au fost surprinși de camerele de luat vederi din Sibiu, Marian Răduinea, un judiciarist din Sibiu.

Fostul polițist Marian Răduinea a publicat ieri imagini în care afirmă că ar fi fost filmați cei trei bărbați implicați în uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner, însă procurorii nu au putut confirma dacă sunt persoanele căutate în acest caz, conform stiripesurse.ro.

Criminalii lui Adrian Kreiner se plimbau nestingheriți, cu cagulele pe cap, la 25 de minute după crimă, pe str. Negoveanu din Sibiu! Ce spuneți despre asta, domnule chestor?!

Orașul unde tâlharii și criminalii umblă mascați și nimeni nu îi întreabă nimic! Probabil vor apărea și mai multe informații zilele următoare!”, a scris în postare Marian Răduinea, potrivit Turnul Sfatului.

După apariția imaginilor, procurorii au confirmat că există un cerc de suspecți însă că nu pot da foarte multe detalii fiindcă ar periclita ancheta.

Este o situație dificilă, autorii nu au fost deocamdată descoperiți. Există un cerc de suspecți în acest moment”, a declarat pentru Turnul Sfatului prim-procurorul adjunct Mihaela Ruginosu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Potrivit datelor oficiale, trei bărbați au intrat săptămâna trecută în imobilul de pe strada Moldoveanu și au furat ceasuri în valoare de 200 de mii de euro.

Cei trei purtau cagule pe feţe l-au bătut pe proprietarul imobilului, Adrian Kreiner, acesta decedând la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU).

După decesul victimei, cei trei hoţi care l-au tâlhărit şi bătut în propria casă sunt urmăriţi pentru “omor calificat în formă continuată” şi “tâlhărie calificată”

Previous Story

Aeroportul Brașov, prima săptămână fără Dan Air! Programul zborurilor care au mai rămas

Next Story

(Foto) Dan Air, primul zbor pe Aeroportul Bacău. Cum arată acum Aeroportul Brașov-  (video)