(Video) Dacă la Brașov s-ar fi împodobit un astfel de brad, ce s-ar fi întâmplat?

Scandal la Zalău după ce bradul de Crăciun s-a „descompus”. Dacă la Brașov s-ar fi împodobit un astfel de brad, ce s-ar fi întâmplat?

Aspectul bradului pus în centrul orașului Zalău a stârnit revolta locuitorilor și a fost ținta glumelor internauților în ultimele zile. Oamenii spun că bradul seamănă cu politicienii.

(Video) Dacă la Brașov s-ar fi împodobit un astfel de brad, ce s-ar fi întâmplat? 1

”Atât s-a putut! Felicitări Primăriei Zalău! Dacă tot ați pus gând rău pădurii, măcar să fi ales un brad mai de Doamne-ajută”, a scris o femeie pe Facebook la descrierea pozei cu bradul, pe care a publicat-o, potrivit money.ro.

”Așa da propagandă electorală, pomul seamănă leit cu conducătorii mult iubiți”, a comentat un domn. ”Atunci când autorul își pune amprenta asupra lucrărilor peisagiste ale urbei”, a mai scris altcineva.

După valul de reacții, autoritățile locale au decis să taie bradul.

Viceprimarul municipiului Zalău a participat în persoană la operațiunea complexă de montare a bradului de Crăciun.

Am adus un brad de la Beliș, un brad de 20 de metri, vrem să-l instalăm, să-l pregătim pentru că de luni o să începem să-l îmbrăcăm cu podoabea declarat Teodor Bălăjel, viceprimarul din Zalău, potrivit kanald.ro.

N-au mai apucat să facă asta. Bradul a stârnit glume și ironii pentru modul în care arăta. Unii au spus că e un puzzle, alții că celelalte crengi vor fi montate treptat, în funcție de numărul de zile rămase până la Crăciun.

Bradul a fost tăiat chiar în locul unde a fost montat.

@ztv.roBrad de Crăciun în Zalau♬ Palladio – Leblanc

 

Previous Story

44 de şefi de promoţie au ales Braşovul. 51 de noi agenţi de poliţie veniţi la Braşov

Next Story

Miercurea braşovenilor, pe pârtiile din Poiana Braşov. 50% reducere la cartelele de schi, respectiv ski-pass-urile de o zi