Brașov. S-a votat. Stadionul Tineretului va fi demolat și reconstruit. „Brașovul are nevoie de o astfel de investiție, care va fi finalizată în 2-3 ani”

Last Updated on noiembrie 29, 2023 Consilierii locali, la presiunea susținătorilor importanți, dau semne că încep să înțeleagă jocul politic. Astfel, ieri au aprobat un proiect al primarului Allen Coliban, cel referitor la reconstrucția stadionului Tineretului. Consilierii locali au nevoie ca de aer ca primarul Allen Coliban să le ridice interdicția de a merge ca la ei acasă prin birourile primăriei. Altfel sunt total inutili susținătorilor importanți și vor fi înlocuiți la următoarele alegeri cu unii mai inteligenți, care știu cum să joace politic, fără să blocheze lucrurile. Se pierd sume uriașe de bani prin astfel de blocaje inutile.

În ședința de astăzi, 28 noiembrie, a  Consiliului Local, consilierii locali au votat aprobarea proiectului refacerii din temelii a Stadionului Tineretului.
După mai bine de două ore de discuții, consilieri au votat
proiectul de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Construire Stadion Tineretului Municipiul Braşov”. Au fost 17 voturi pentru si 9 abțineri, scrie Monitorul Expres.

Brașov. S-a votat. Stadionul Tineretului va fi demolat și reconstruit. „Brașovul are nevoie de o astfel de investiție, care va fi finalizată în 2-3 ani” 1 Brașov. S-a votat. Stadionul Tineretului va fi demolat și reconstruit. „Brașovul are nevoie de o astfel de investiție, care va fi finalizată în 2-3 ani” 2

Decizia aleșilor nu este de ajuns, însă, pentru construirea unui nou stadion. Pentru asta este necesar și un întreg lobby politic la Compania Națională de Investiții (CNI) pentru ca investiția să fie prinsă în bugetul acesteia.

Brașov. S-a votat. Stadionul Tineretului va fi demolat și reconstruit. „Brașovul are nevoie de o astfel de investiție, care va fi finalizată în 2-3 ani” 3 Brașov. S-a votat. Stadionul Tineretului va fi demolat și reconstruit. „Brașovul are nevoie de o astfel de investiție, care va fi finalizată în 2-3 ani” 4

Interesant este că decizia aleșilor locali vine chiar în ziua în care ministrul Dezvoltării, brașoveanul Adrian Veștea, a anunțat că s-a intrat în linie dreaptă pentru construirea stadioanelor Dinamo și al Politehnicii Timișoara, conform Biz Brasov.

Brașov. S-a votat. Stadionul Tineretului va fi demolat și reconstruit. „Brașovul are nevoie de o astfel de investiție, care va fi finalizată în 2-3 ani” 5 Brașov. S-a votat. Stadionul Tineretului va fi demolat și reconstruit. „Brașovul are nevoie de o astfel de investiție, care va fi finalizată în 2-3 ani” 6

Conform mytex, primarul Allen Coliban a precizat că acest proiect a primit, deja, avizul Comisiei de Circulație: „Cu siguranță, Brașovul are nevoie de o astfel de investiție, care va fi finalizată în 2-3 ani. Este un proiect serios, pe care-l vom înainta Companiei Naționale de Investiții (CNI) pentru finanțare. Am și vorbit cu ministrul Adrian Veștea în acest sens”.

Previous Story

Miercurea braşovenilor, pe pârtiile din Poiana Braşov. 50% reducere la cartelele de schi, respectiv ski-pass-urile de o zi

Next Story

Aeroportul Brașov. S-ar fi pierdut și cursele Fly Lili. Cristian Macedonschi: „Nu vor veni anul viitor alte companii aeriene, din cauza programului de «aprozar»”