Brașov. Doi părinți au fost arestați după ce și-au bătut copilul de 4 ani pentru că nu era cuminte la grădiniță.  Copilul a ajuns la spital

Last Updated on noiembrie 24, 2023 Doi părinți au fost reținuți de polițiști după ce și-au bătut băiețelul de ani pentru că nu a fost cuminte la grădiniță.  Întreg episodul de violenţă s-a consumat luni seara, în locuinţa familiei. Bărbatul de 28 de ani, şi mama, tot în vârstă de 28 de ani au lovit copilul în repetate rânduri sub pretextul unui comportament neadecvat al fetiţei la grădiniţă, scrie Observator Tv. Copilul a ajuns la spital.

La data de 22 noiembrie 2023, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de două persoane cu privire la săvârşirea a câte o infracţiune de violenţă în familie sub forma lovirilor sau a altor violenţe”, a anunțat prim-procurorul Radu Năstac, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, potrivit Adevarul.

Brașov. Doi părinți au fost arestați după ce și-au bătut copilul de 4 ani pentru că nu era cuminte la grădiniță.  Copilul a ajuns la spital 1

Anchetatorii spun că, în seara zilei de 20 noiembrie 2023, familia se afla în locuința comună din Brașov. Cei doi părinți s-au enervat foarte tare pentru că micuțul ar fi avut un comportament nepotrivit la grădiniță, motiv pentru care au început să-l lovească peste față, peste fund și pe spate, provocându-i răni grave.

Anchetatorii spun că micuțului i-au fost provocate „provocate ample leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de zile de îngrijiri medicale”.

Băiețelul a avut nevoie să fie internat în spital și așa s-a ajuns ca părinții să fie luați la întrebări în legătură cu cele întâmplate.

La data de 22 noiembrie 2023, persoanele în cauză au fost reținute pentru 24 de ore. În aceeaşi zi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a persoanei de sex masculin, respectiv arestarea la domiciliu a persoanei de sex feminin”, a mai precizat Radu Năstac.

În cazul femeii, s-a dispus arestarea la domiciliu pentru 30 de zile (22 noiembrie – 21 decembrie, inclusiv), scrie mytex.ro.

Instanța impune inculpatei obligaţia de a nu părăsi imobilul în care locuieşte efectiv, situat pe str. Iazului, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. Pe durata arestului la domiciliu, inculpata va trebui să respecte următoarele obligaţii:
a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemată;
b) să nu comunice cu persoana vătămată.
Pe durata arestului la domiciliu, inculpata va trebui să respecte următoarele obligaţie:
– Să nu se apropie de persoana vătămată.

Organul de supraveghere a măsurii este Serviciul Supravegheri Judiciare din cadrul I.P.J. – Poliţia Braşov. Urmărirea penală a fost realizată de Secţia 2 Poliţie Braşov, sub supravegherea și coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Previous Story

Frâna Aeroportului Brașov? El lucrează la ROMATSA, soția la Aeroportul Otopeni

Next Story

(Foto) Accident Brașov. 1 autobuz, 1 camion şi 1 limuzină. Un copil şi un adult au fost răniţi