Accident Brașov. Patru persoane rănite pe DN1, lângă Predeal. Un șofer era beat

Last Updated on noiembrie 22, 2023

Un grav accident de circulație a avut loc, miercuri dimineață, pe Drumul Național 1, între localitățile Brașov și Predeal, anunță brasov.net.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite. Potrivit Poliției Brașov, testarea din punct de vedere al consumului de alcool a indicat o valoare a alcoolemiei de 0,41 mg/l pentru unul dintre șoferii implicați, scrie Antena 3.

Accident Brașov. Patru persoane rănite pe DN1, lângă Predeal. Un șofer era beat 1

Din cauza poziției vehiculelelor, circulația rutieră este blocată, drept pentru care Poliția Rutieră Brașov recomandă șoferilor să aleagă ruta alternativă, respectiv DN 73A, prin orașul Râșnov.

La faţa locului sunt prezente echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Serviciului Criminalistic şi se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul.Testarea din punct de vedere al consumului de alcool a indicat o valoare a alcoolemiei de 0,41 mg/l pentru unul dintre conducătorii auto (…)

Din cauza poziţiei vehiculelor, circulaţia rutieră este blocată, drept pentru care Poliţia Rutieră Braşov recomandă conducătorilor auto să aleagă ruta alternativă, respectiv DN 73A, prin oraşul Râşnov“, a transmis, miercuri, IPJ Braşov, potrivit Agerpres.

Previous Story

Brașov. Bărbat jefuit de 8.000 de euro. Bărbatul a plecat pe urmele hoţilor, pe străzile din oraș

Next Story

(Video) Brașovul, promovat la BBC: „Brașov, poarta spre Transilvania și un paradis de iarnă. Brașov, evadează spre o iarnă perfectă”