(Video) Incendiu Brașov. Arde pasajul de lângă Biserica din Lemn. „Drum blocat la AFI Brașov. Toate mașinile sunt redirecționate”

Last Updated on octombrie 9, 2023 Incendiu cu degajare mare de fum, în zona Centrul Civic din Brașov! Potrivit unor surse, incendiul ar fi izbucnit în pasajul de lângă bisericuța de lemn, scrie mytex.ro

In jurul orei 15.30, un incendiu a izbucnit în pasajul de lângă Biserica din lemn din Centrul Civic, scriu si cei de la Biz Brasov.

(Video) Incendiu Brașov. Arde pasajul de lângă Biserica din Lemn. „Drum blocat la AFI Brașov. Toate mașinile sunt redirecționate” 1
(foto: Radare / Filtre / Accidente via mytex.ro)

„Incendiu izbucnit la pasajul din Centrul Civic (lângă biserica de lemn). Incendiul se manifestă cu dejagare mare de fum. S-au deplasat la fața locului trei autospeciale de stingere, un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD.

Misiunea este în dinamică. Revenim cu detalii“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja, potrivit mytex.ro.

Revenim cu detalii

Mihai O: Incendiu si drum blocat la AFI Brașov. Toate mașinile sunt redirecționate.
(Video) Incendiu Brașov. Arde pasajul de lângă Biserica din Lemn. „Drum blocat la AFI Brașov. Toate mașinile sunt redirecționate” 2

Previous Story

(Video) Performanţă istorică pentru fraţii Maior, originari din Braşov. Noii campioni europeni de juniori la raliuri

Next Story

(Foto) Incendiul care a blocat Brașovul. „Locuitorii din zonă au fost sfătuiţi să închidă uşile şi ferestrele, să astupe gurile de aerisire şi să oprească funcţionarea instalaţiilor de ventilaţie sau climatizare”