(Video) Fiica milionarului brașovean Călin Donca: „Vreți să știți cum este tatăl meu în realitate? Este minunat și îmi pare rău să vă spun că voi credeți că nu este așa. Te iubim tata”

Last Updated on octombrie 9, 2023 Una dintre fiicele afaceristului a postat un mesaj pe contul de Instagram al tatălui său, un video în care arată cum este tatăl ei cu adevărat.

Vreți să știți cum este tatăl meu în realitate, ghiciți ce? E la fel ca și la televizor. Se joacă cu noi, dormim împreună, ne uităm la televizor, la documentare, facem lecții împreună, mergem peste tot cu el.
(Video) Fiica milionarului brașovean Călin Donca: „Vreți să știți cum este tatăl meu în realitate? Este minunat și îmi pare rău să vă spun că voi credeți că nu este așa. Te iubim tata” 1

Este minunat și îmi pare rău să vă spun că voi credeți că nu este așa, dar este cu adevărat el. Te iubim tata”, a fost mesajul transmis de fiica lui Călin Donca, conform Calin Donca.

Orianda Donca, în doliu. Soția lui Călin Donca a pierdut o persoană dragă din familie

Orianda Donca a aflat astăzi că unchiul ei a murit brusc la 50 de ani. Soția lui Călin Donca a povestit că bărbatul nu știa să aibă probleme de sănătate, iar familia știa că se simte bine. Unchiul Oriandei Donca a făcut infarct, fără să aibă vreun simptom care să îi dea de bănuit.

Din păcate ne luăm la revedere de la scumpul nostru unchi Silvi. Suntem șocați de brusca întâmplare. Infarct la 50 de ani fără niciun simptom înainte. Pentru mine personal a fost ca un tată, s-a implicat în creșterea mea cu multă iubire și dăruire, iar mai târziu și cu copiii mei.

Cerul te așteaptă în sărbătoare. Drum lin spre stele, prea devreme ai plecat”, a scris Orianda Donca, pe Instagram, conform spynews.

Tot pe Instagram, Orianda Donca a postat o imagine alături de unchiul ei, dar și de cei cinci copii, mărturisind că trece printr-o perioadă dificilă și că nici ea, nici membrii familiei nu îl vor uita vreodată.

Vei rămâne în sufletele noastre mereu”, a mai spus Orianda Donca, pe Instagram.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Pasagerul cu numărul 50.000 a aterizat cu un avion Dan Air. Este un braşovean stabilit de 40 de ani în Germania, venit împreună cu soţia să-şi viziteze fratele din Braşov

Next Story

Miruna Pascu, mama șoferului drogat, la un pas de eliberare din închisoare. Mihai Pascu, tatăl drogatului de la 2 Mai: „Ştiţi ce am fost, înainte să fiu milionar? Miliardar”