(Video) Baschetbalist american, uimit de Brașov: „Este super ieftin. În Statele Unite, apartamentul ar fi costat cel puțin 1.500 de dolari, ceea ce este o nebunie. Chiria aici este foarte ieftină și tot ce vezi în apartament, televizor, șifonier, canapea, totul este inclus”

Last Updated on octombrie 15, 2023 Baschetbalistul american Juwan Gray, transferat la Corona Brașov  a fost surprins de cât de ieftină este viața în țara noastră, comparativ cu cea din America.

 

Juwan este foarte mulțumit de condițiile pe care le-a găsit la Brașov. Pe canalul său de Youtube, acesta a făcut o comparație între prețul pe care îl dă pe chirie în România, pe un apartament cu bucătărie, dormitor și sufragerie, și cât ar fi costat un apartament, cu aceleași condiții, în Statele Unite.(Video) Baschetbalist american, uimit de Brașov: „Este super ieftin. În Statele Unite, apartamentul ar fi costat cel puțin 1.500 de dolari, ceea ce este o nebunie. Chiria aici este foarte ieftină și tot ce vezi în apartament, televizor, șifonier, canapea, totul este inclus” 1

Apartamentul costă 580 euro, adică aproximativ 613 dolari. Dacă acesta ar fi fost în Statele Unite, apartamentul ar fi costat cel puțin 1.500 de dolari, ceea ce este o nebunie. Chiria aici este foarte ieftină și tot ce vezi în apartament, televizor, șifonier, canapea, totul este inclus.

Toate apartamentele de aici sunt complet mobilate, astfel încât nu trebuie să cumpărați sau să închiriați mobilier. Singurul lucru pentru care trebuie să plătești este chiria și utilitățile. Poți economisi mulți bani în buzunar și suntem și într-un loc grozav aproape de un centru comercial imens. De asemenea, sunt și la 15 minute de mers de locul meu de antrenament”, spune Juwan Gray, conform Adevarul.

Avem aici o zonă deschisă și o cameră mai mică pentru chestiile de curățenie: mașina de spălat, aspirator etc. Aici avem baia, pe care o iubesc, arată bine. Dormitorul e destul de spațios, avem un pat bun, mare, noptiere, dulap și o priveliște frumoasă.

Bucătăria e micuță, dar avem spațiu suficient. Aragaj, cuptor, tot ce e nevoie. Avem un living unde este o canapea confortabilă, aici este și televizorul. Eu zic că e esențial, avem și balcon, dar e întuneric, nu prea vă pot arăta. Îmi place noua noastră casă”, a mai spus Juwan Gray, conform playtech.

De asemenea, baschetbalistul a fost impresionat de mâncarea românească. „Este super ieftin să locuiești în România”, a fost concluzia sa.

Juwan Gray a petrecut cariera universitară la Towson și University of San Diego, iar în ultimele două sezoane a evoluat la echipe din Europa.

Urmează-ți visul! Sunt aici să-l trăiesc pe al meu. Sunt plătit să joc baschet. Asta fac de când eram mic. Nici măcar nu pare că este un job, este ca un hobby”, spune americanul pe Youtube.

Previous Story

Mama șoferului drogat rămâne în închisoare. A izbucnit în plâns în fața judecătorilor de la Curtea de Apel

Next Story

(Foto/Video) Ninge pe Transfăgărășan