Prima reacție a actorilor din “Friends” după moartea lui Matthew Perry: “Suntem cu toţii devastaţi de pierderea lui Matthew”

Last Updated on octombrie 31, 2023 Actorii serialului “Friends” au transmis luni un mesaj comun în care spun că sunt “total devastaţi” de moartea actorului Matthew Perry, care l-a interpretat pe prietenul lor Chandler în serialul cult.

Suntem cu toţii devastaţi de pierderea lui Matthew”, au declarat Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc şi David Schwimmer într-o declaraţie comună, prima de la decesul survenit sâmbătă, conform Stirile Pro Tv.  „Am fost mai mult decât colegi pe platou. Suntem o familie“.

Prima reacție a actorilor din "Friends” după moartea lui Matthew Perry: "Suntem cu toţii devastaţi de pierderea lui Matthew" 1

Actorul a murit la vârsta de 54 de ani. El a fost găsit inconştient sâmbătă de asistentul său în jacuzzi-ul din casa sa din Los Angeles.

De la moartea sa, colegii săi din “Friends” au păstrat tăcerea.

Sunt atât de multe lucruri de spus, dar deocamdată ne vom rezerva un moment pentru a plânge şi a procesa această pierdere de neînţeles“, au explicat ei în declaraţie.

Deocamdată, gândurile şi dragostea noastră se îndreaptă către familia lui Matty, prietenii şi toţi cei care l-au iubit în întreaga lume“.

Ce afirma Matthew Perry cu doar un an înainte de a muri: „Nu mă mai tem de iubire”

Matthew Perry, actorul care a dat viață personajului Chandler Bing în serialul „Friends”, a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat cu doar un an înainte de a muri că nu îi mai era „frică de dragoste”, relatează Business Insider.

Actorul a avut numeroase relații pe care le-a făcut publice și s-a logodit în anul 2020, însă nu a fost căsătorit niciodată și nici nu a avut copii. El a cerut-o în căsătorie pe Molly Hurwitz, după doi ani de relație.

Am decis să mă logodesc. Din fericire, s-a întâmplat să mă întâlnesc cu cea mai grozavă femeie de pe fața planetei în acel moment“, a afirmat la vremea respectivă actorul, potrivit Adevarul.

Cu toate acestea, după doar un an de la fericitul eveniment, People a anunțat că Perry a rupt logodna.

În luna octombrie a anului 2022, el a vorbit pentru People despre relațiile amoroase și a mărturisit că el este cel care a pus întotdeauna capăt acestora.

De asta îmi era frică. Asta e ceea ce manifest eu, ceva care nu e în regulă cu ele. Și apoi mă despart de acestea”, a spus actorul. „Dar nu poate fi ceva în neregulă cu toată lumea. Eu sunt numitorul comun. Eu am plecat primul pentru că am crezut că mă vor nimici“, a mai adăugat el.

Perry a mărturisit că „prin multă muncă” a reușit să treacă peste frica de dragoste.

Nu mai sunt condus de frica de care eram dominat înainte, așa că totul este un pic diferit. Mă simt mai încrezător și nu mă mai tem de iubire, așa că următoarea fată cu care ies ar fi bine să aibă grijă“, a adăugat actorul.

Am crescut cu o mulțime de copii mici în jurul meu și probabil că acesta este motivul, dar abia aștept“, a spus el.

În trecut, Perry s-a mai întâlnit cu Julia Roberts, Yasmine Bleeth și Neve Campbell. Cea mai lungă relație a fost cu Lizzy Caplan, care a durat din 2006 până în 2012.

Previous Story

Aprobat. Programul Aeroportului Brașov va fi extins la 16 ore pe zi. „Decizia pe care am convenit-o astăzi reprezintă un prim pas de a avea un aeroport funcţional 24 de ore din 24”

Next Story

Braşov. Au început pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. La Sibiu a început amplasarea iluminatului de sărbători în Piața Mare. Urmează Târgul de Crăciun și bradul