Pavel Bartoș alege Brașovul? „ Sperăm să mai prindem câte un city break măcar pe la Brașov sau pe la Sibiu”

Last Updated on octombrie 31, 2023 Brașovul și Sibiul sunt destinațiile alese de vedetele din București. Ce va alege Pavel Bartoș? De curând, actorul a dezvăluit că, deși proiectele profesionale îi ocupă foarte mult timp, reușește întotdeauna să meargă în vacanțe alături de familia lui.

Pavel Bartoș este căsătorit de 20 de ani cu soția lui, Anca, femeia care l-a făcut tată de trei ori. Cei doi au împreună 3 fiice, Eva, Rita și Sofia, de care sunt foarte mândri.

Pavel Bartoș alege Brașovul? „ Sperăm să mai prindem câte un city break măcar pe la Brașov sau pe la Sibiu” 1

Ne bucurăm unii de alții. Chiar am avut o perioadă în care am avut mai mult timp pentru noi, pentru familie.

Am fost în vacanțe, am fost în Grecia în primul rând, într-un loc drag nouă, unde am stat vreo 10 zile și ne-am simțit tare bine, adică chiar a fost leneveală și vacanțe pe rupte.

După aceea am mai îndrăznit să mergem la un Legoland la Munchen. Sperăm să mai prindem câte un city break măcar pe la Brașov sau pe la Sibiu, adică nu neapărat să ieșim din țară, pentru că am călătorit mult și în țară.

Am fost și în țară, am făcut un city break la Sibiu când a fost festivalul de teatru”, a declarat Pavel Bartoș pentru Playtech.ro.

Pavel Bartoș, despre viața cu trei fete

În urmă cu ceva timp, prezentatorul vorbea despre cum arată viața lui, fiind tatăl a trei fete care îi aduc tot timpul motive de bucurie. Pavel Bartoș dezvăluia s-a schimbat total după ce a devenit părinte, iar Eva, Rita și Sofia l-au învățat să fie mai înțelept și mult mai răbdător, oferindu-i o altă viziune asupra vieții.

Ce pot să adaug este că, odată cu venirea copiilor pe lume, devii mai înțelept, mai răbdător, mai bun și, în plus, copiii dau sens vieții, iar noi am înțeles acest lucru.

Și, probabil, d-asta suntem o familie împlinită care se bucură de toate momentele.(…) Sunt un tătic care învață zi de zi, sunt un soț care se perfecționează zi de zi, sunt un om care se bucură de ce are zi de zi”, spunea Pavel Bartoș, conform wowbiz.ro.

Anca Bartoș, în vârstă de 46 de ani, a lucrat și ea în televiziune și este actriță, însă a renunțat la carieră pentru a se dedica familiei sale, iar de curând a decis să facă o reconversie profesională.

„La bază este actriță. S-a dedicat foarte mult copiilor, ceea ce mi-a fost bine că mi-am făcut meseria și mai bine că am știut că acasă cineva are grijă de copii”, spunea anul trecut Pavel Bartoș despre soția sa, în podcastul lui Mihai și al Elwirei Petre.

Acum că fetele au crescut, Anca Bartoș a decis să își urmeze visul de a deveni medic pediatru. Astfel, s-a înscris la Facultatea de Medicină, unde învață din greu. „Principala mea calitate este soția mea. Probabil, așa a fost să fie, ca eu să asigur confortul familiei mele și ea să asigure confortul emoțional. (…) S-a apucat de Medicină. Este în anul 4. Vrea să fie medic pediatru.

Ea a fost fată de doctor și ea cumva a moștenit, a avut din familie chestia asta. Ea vorbea foarte mult cu tatăl ei, știa cumva remedii. Toată lumea o suna pe ea”, a dezvăluit Pavel Bartoș despre Anca, în podcastul „Fain și Simplu” realizat de Mihai Morar, scrie unica.

Previous Story

Braşov. Au început pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. La Sibiu a început amplasarea iluminatului de sărbători în Piața Mare. Urmează Târgul de Crăciun și bradul

Next Story

Povestea unui brașovean care a ajuns pompier în Austria. „Mama mea locuiește încă în Brașov. Nu am vrut să plec. Am lucrat la IBM și am câștigat foarte bine pentru acea perioadă. Apartamentul era plătit, mașina era achitată”