Milionarul Călin Donca, patru de 2 într-o singură oră. „Oare ce credeți că am făcut pentru a merita o asemenea pedeapsă, să rămân corijent în clasa a 12-a, singurul corijent din clasă”

Last Updated on octombrie 9, 2023 Călin Donca, omul de afaceri reținut de DIICOT în urmă cu trei săptămâni după ce a fost acuzat de constituirea de grup infracțional organizat și evaziune fiscală, nu a fost cel mei eminent elev, dovadă în acest sens fiind un clip video postat chiar de acesta pe TikTok, de la revederea de 20 de ani pe care a avut-o cu colegii și profesorii de la liceu.

Am ajuns la întâlnirea de 20 de ani, sunt în clasa în care am făcut liceul. După cum vedeți, s-a modificat. Nu mai sunt acele bănci în care abia încăpeai, ci sunt bănci mobile și scaune tapițate“, spune Călin Donca, potrivit DCnews.

Milionarul Călin Donca, patru de 2 într-o singură oră. „Oare ce credeți că am făcut pentru a merita o asemenea pedeapsă, să rămân corijent în clasa a 12-a, singurul corijent din clasă” 1

Apoi, Călin Donca arată catalogul și notele pe care le-a primit în timpul liceului. Se remarcă 4 note de 2 pe care acesta le-a luat la Limba Franceză, însă Călin Donca refuză să spună care este motivul pentru care a fost taxat în acest mod și a fost lăsat corijent.

Iar în catalog, la Limba Franceză, puteți vedea că am primit patru de 2 într-o singură oră. Oare ce credeți că am făcut pentru a merita o asemenea pedeapsă, să rămân corijent în clasa a 12-a, singurul corijent din clasă pe semestrul I. Oare ce puteam face pentru a primi asta?

Întrebarea a doua pe care o am, după ce îi privim pe dragii noștri profesori și pe colegii care au participat la această întâlnire, ce caută, oare, în sală, alături de profesori și alături de colegii pe care i-am avut în ultimul an de liceu, domnișoara Arișa Donca (n.r. fiica lui Călin și a Oriandei Donca), cea care a venit cu mine și care face prezența aici. Oare ce a căutat și ea?“, întreabă Călin Donca într-un clip postat pe TikTok, conform RTV.

@calin.doncaINTALNIREA DE 20 de ani de la terminarea liceului!♬ original sound – Calin Donca

Pactul secret dintre milionarul Călin Donca şi soţia sa

Soția mea întotdeauna mi-a fost suport. Asta a fost înțelegerea noastră. Am bătut palma în momentul în care am pornit pe acest drum împreună. Noi am pornit pe acest drum în urmă cu 15 ani și eu am spus în felul următor: Eu am nevoie de un suport, eu nu am nevoie de un concurent, n-am nevoie ca ea să facă altceva.

Dacă eu sunt susținut și știu că atunci când vin acasă lucrurile sunt bune… Bine, la început ea mă susținea în business, lucra în administrație în compania noastră.

Doar că ulterior, în momentul în care am început să avem copii, am avut nevoie ca atunci când vin acasă să mă încarc și să văd că mediul este așa cum trebuie, așa cum mi-l doresc. Dar da, tot ce am făcut am făcut împreună”, a povestit, recent, Călin Donca într-un video postat pe reţelele de socializare, conform Antena Sport.

Previous Story

Cei 5 copii ai milionarului brașovean Călin Donca așteaptă ca tatăl lor să revină acasă. „Copiii voiau să doarmă în camera cealaltă ca sa poată să doarmă cu tati atunci când se va întoarce”

Next Story

(Video) Performanţă istorică pentru fraţii Maior, originari din Braşov. Noii campioni europeni de juniori la raliuri