Mama șoferului drogat rămâne în închisoare. A izbucnit în plâns în fața judecătorilor de la Curtea de Apel

Last Updated on octombrie 14, 2023 Aceleași probe, aceleași acte, un judecător a eliberat-o, altul a arestat-o iar. Justiția din România, de neînțeles. Miruna Pascu, mama șoferului drogat care a ucis o fată din Brașov, s-a prezentat vineri în fața autorităților de la Curtea de Apel din București, iar comportamentul ei i-a șocat pe toți cei prezenți.

Mama lui Vlad Pascu a izbucnit în lacrimi și a recunoscut tot ce a făcut, susținând că faptele ei au plecat de la dorința de a nu-și vedea fiul în spatele gratiilor.

Mama șoferului drogat rămâne în închisoare. A izbucnit în plâns în fața judecătorilor de la Curtea de Apel 1

Curtea de Apel București a decis definitiv că mama lui Vlad Pascu să rămână în arest preventiv.

În baza art. 425 (1) alin.7 pct. 2 lit.a Cpp rap. la art. 205 Cpp admite contestaţia declarată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DIICOT – Structura Centrală împotriva încheierii din data de 09.10.2023 pronunţate de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Bucureşti. Desfiinţează în parte încheierea contestată şi rejudecând:

Înlătură dispoziţia de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar faţă de inculpata Pascu Miruna. În baza art. 348 alin.2 Cpp rap. la art. 207 alin.4 Cpp, constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luate faţă de inculpata Pascu Miruna, măsură pe care o menţine. Menţine celelalte dispoziţii ale încheierii contestate care nu sunt contrare prezentei hotărâri. Definitivă”, se arată în decizia Curții de Apel Bucureşti, conform Can Can.

Amintim faptul că pe data de 15 septembrie, mama lui Vlad Pascu a fost arestată preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia a venit din partea Tribunalului București. Miruna Pascu a fost acuzată că ar fi încercat să influențeze martorii din dosarul tragediei de la 2 Mai și că ar fi participat la petrecerile cu substanțe interzise, unde ar fi și adus droguri.

Două dintre cele care participau la ocaziile de acest tip, prietene cu cel care a produs tragedia de la 2 Mai, au depus plângere împotriva femeii.

Vlad Pascu este și el, în continuare, în arest
În urmă cu câteva zile și Vlad Pascu a ajuns în fața judecătorilor, după ce avocații săi au cerut ca tânărul să fie cercetat în arest la domiciliu. După câteva zile în care s-a tot discutat situația acestuia, magistrații au decis ca tânărul de 19 ani să rămână, în continuare, în arestul preventiv.

Astăzi a fost termen pentru verificarea măsurii preventive, ni s-a comunicat rechizitoriul. Avem 20 de zile cu posibilitate de prelungire pentru a formula cereri și excepții. Nu s-a fixat termen pe camera preliminară. Instanța a rămas în pronunțare. Încă nu am ajuns pe fond.

A fost online pentru că așa a dispus instanța. Nu cunoaștem resursele logistice ale judecătoriei şi IPJ Constanţa.”, a declarat unul dintre avocații familiei Pascu, în urmă cu puțin timp, potrivit Antena 3 CNN.

Previous Story

Medic, Spitalul Județean Brașov. „Dragul meu copil nenăscut. Aici încă nu e pace, nu e iubire, nu e liniște și nici dreptate. mai zăbovește acolo unde ești acum și roagă-te pentru noi, cei de-aici, căci noi până și asta am uitat. Tata”

Next Story

(Video) Baschetbalist american, uimit de Brașov: „Este super ieftin. În Statele Unite, apartamentul ar fi costat cel puțin 1.500 de dolari, ceea ce este o nebunie. Chiria aici este foarte ieftină și tot ce vezi în apartament, televizor, șifonier, canapea, totul este inclus”