Lufthansa la Aeropotul Brașov. „Credem că înainte de Crăciun vom avea un răspuns de la Lufthansa”

Last Updated on octombrie 6, 2023 Aeroportul Brașov a intrat în atenția companiei Lufthansa pentru zboruri care ar trebui să înceapă din 2024. O delegaţie oficială a Lufthansa Group – cea mai mare companie aeriană din Germania şi din Europa – a avut joi, 5 octombrie, prima întâlnire cu conducerea executivă a Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav, chiar la aeroport.

Acestea au fost primele discuţii concrete purtate după momentul deschiderii aeroportului şi au fost axate pe intenţiile operatorului german de a iniţia începând cu anul viitor zboruri care să lege Braşovul de destinaţii importante din întreaga Europă.

Lufthansa la Aeropotul Brașov. „Credem că înainte de Crăciun vom avea un răspuns de la Lufthansa” 1

„În contextul operaţionalizării Aeroportului Braşov, oficialii Lufthansa au dorit să se informeze la faţa locului în ceea ce priveşte condiţiile de operare, tarifele, serviciile pe care le oferim, dar şi echipamentele de care dispunem.

I-am însoţit într-un periplu prin terminal şi pe platforma de îmbarcare-debarcare, le-am prezentat componentele infrastructurii aeroportuare şi la final impresiile lor au fost pozitive. Avem încredere că vom putea dezvolta o colaborare bună, un business avantajos şi, implicit, un viitor benefic pentru ambele părţi”, a menţionat directorul general al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav, Alexandru Anghel, potrivit brasov.net.

În perioada următoare, conducerea Lufthansa va realiza o analiză comparativă a tuturor aeroporturilor pe care le are în atenţie pentru iniţierea unor zboruri noi din 2024, iar managementul companiei va decide ce destinaţii vor fi operate şi de pe care aeroporturi.

Credem că înainte de Crăciun vom avea un răspuns de la Lufthansa şi avem toate motivele să fim optimişti şi să credem că Braşovul se va număra printre aeroporturile pe care va zbura cea mai importantă companie de linie din Europa”, a concluzionat Alexadru Anghel, citat de bzb.ro.

Din partea companiei germane, la discuţii au participat Oliver Schneider – senior manager al companiei, Monica Dobruţchi – manager general pe România, Bulgaria şi Moldova, şi Florin Dogaru – station manager Sibiu, Cluj-Napoca şi Timişoara, din cadrul Deutsche Lufthansa AG.

De cealaltă parte, pe lângă directorul general al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav, Alexandru Anghel, la întrunire a participat şi directorul operaţional, Silviu Chirtoc.

Previous Story

Brașov. Festivalul merelor la Sânpetru. Culegi cât vrei, plătești 1 leu/kg. „Vă invităm să veniți cu familia și prietenii și să vă bucurați de o zi în natură, culegând mere bio delicioase. Veți găsi peste 50 de pomi cu soiuri diferite”

Next Story

Zahărul de Bod, produs în Mureș. Mihaela Neagu: „Nu am în plan să dărâm fabrica de la Bod”