Liviu Vârciu: „Am un apartament la Brașov și e de vânzare. Are 3 camere. E zonă bună, nu te joci. 250.000 de euro”

Last Updated on octombrie 22, 2023 Liviu Vârciu a venit cu noi precizări privind apartamentul din Brașov pe care vrea să-l vândă pentru a-și finanța un film.  Vedeta a dezvăluit că pentru primul său film a vândut un apartament al iubitei lui, Anda Călin, iar acum vrea să facă același lucru.

E mai greu cu nimic, dar l-am vândut la primul la Zăpadă, Ceai și Dragoste, acum nu mai pot să-l dau și pe al doilea. Lăsând gluma la o parte am vândut un apartament, apartamentul doamnei mele.

Liviu Vârciu: „Am un apartament la Brașov și e de vânzare. Are 3 camere. E zonă bună, nu te joci. 250.000 de euro” 1

Mai avem unul, o să-l vindem și pe ăla. Am un apartament la Brașov și e de vânzare. Are 3 camere. Este al nostru. În Poiana Brașov, lângă pârtie, e zonă bună, nu te joci. 250.000 de euro. Dacă strâng în jur de 500.000 – 600.000 de euro sunt convins că voi face un film cum nu s-a văzut”, a declarat Liviu Vârciu, în exclusivitate, la Xtra Night Show, conform RTV.

Acesta a mărturisit că este un tată mândru și are trei copii care îi oferă zilnic motive de fericire. Prezentatorul a dezvăluit că fiica lui cea mare, Carmina, se întreține singură, iar el plătește doar cheltuielile pentru apartamentul din București pe care i l-a cumpărat pentru a putea studia în Capitală.

E o bucurie. Matei a început să vorbească și nu-i mai tace gura, seamănă cu maica-sa. Anastasia este la școală, este clasa întâi și sunt tare mândru. Carmina este bine, muncește, dacă poți să numești muncă asta pe Tik-Tok.

Am încredere în copilul meu și sper că va fi bine. Atâta timp cât nu îmi mai cere mie lună de lună înseamnă că ceva bani face. Îi plătesc toate cheltuielile la apartament, ea trebuie să facă bani ca să facă papa. Să bage în gură. Mănâncă, doarme, atât trebuie să facă ea”, a mai declarat Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu a dezvăluit secretul relației cu Anda Călin: ”Să nu joci un rol că s-ar putea să-l joci prost”

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de mai bine de 7 ani, formând unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi copii, Anastasia și Liviu jr. În cadrul unui interviu exclusiv acordat pentru Antena Stars, actorul a dezvăluit care este secretul mariajului său perfect, spunând că ei nu se ascund în spatele unor măști, și încearcă să trateze totul cu umor și ironie.

De la ea am învățat să fie ironic. Noi asta facem ca să supraviețuim și să fim un cuplu care încă rezistă după 7 ani. Nu ne-am înșelat, nu ne-am călcat pe bătături, avem și noi discuțiile noastre, avem și noi iubirile noastre, dar le avem pe ale noastre acasă.

S-au despărțit cei de care spuneați că se iubesc foarte mult. Noi nu am jucat în rol, suntem la fel în public, în viață și pe Youtube, că am și canal unde pun momente din familia mea. Suntem la fel de funny și de mișto, ăsta e secretul, să nu joci un rol că s-ar putea să-l joci prost”, a spus Liviu Vârciu la Antena Stars, conform Antena Stars.

Ocupat mai tot timpul cu filmările, Liviu Vârciu încearcă pe cât posibil să acorde timp de calitate și familiei lui. ”Eu înțeleg, îmi reproșează. Cred că orice femeie ar reproșa, dar sunt plecat tot pentru ei, nu pentru mine. Sunt la filmări pentru că suntem mulți, avem o casă mare, trăim bine și cât pot să fiu la filmări, o să fiu.

Termin filmările pe la 7 și stau cu ai mei. În weekend o iau cu mine, lăsăm copiii la mama și merge cu mine la evenimente. Încă nu am ajuns în stadiul de reproș”, a mai spus actorul.

Previous Story

Oriadna Donca, soția milionarului brașovean arestat: „ Cât despre cei 5 copii, le-am explicat cu grijă situația, adaptându-ne la vârsta și nivelul lor de înțelegere și le-am transmis încrederea noastră în Dumnezeu”

Next Story

Tunelurile şi grotele secrete ale Braşovului. Înainte de 1989, în fiecare an, reprezentanţii Armatei veneau şi controlau sigiliul