(Foto) Incendiul care a blocat Brașovul. „Locuitorii din zonă au fost sfătuiţi să închidă uşile şi ferestrele, să astupe gurile de aerisire şi să oprească funcţionarea instalaţiilor de ventilaţie sau climatizare”

Last Updated on octombrie 9, 2023 Momente tensionate, azi, în Centrul Civic. Un incendiu a izbucnit luni, 9 octombrie, în pasajul lângă biserica de lemn . În jurul orei 15:30, nori negri de fum au început să iasă din pasajul în care au existat firme doar pentru puţină vreme şi era utilizat, ce-i drept, destul de rar, doar pentru traversarea de pe o parte pe alta a Bulevardului 15 Noiembrie.

Locuitorii din Centrul Civic al Braşovului au primit, luni după-amiază, un mesaj Ro Alert după ce în zonă, în apropiere de mall-ul AFI, a izbucnit un incendiu care s-a manifestat cu degajare mare de fum, scrie Agerpres.

(Foto) Incendiul care a blocat Brașovul. „Locuitorii din zonă au fost sfătuiţi să închidă uşile şi ferestrele, să astupe gurile de aerisire şi să oprească funcţionarea instalaţiilor de ventilaţie sau climatizare” 1

(foto bzb.ro)

Locuitorii din zonă au fost sfătuiţi să închidă uşile şi ferestrele, să astupe gurile de aerisire şi să oprească funcţionarea instalaţiilor de ventilaţie sau climatizare”, a precizat maior Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov, citat de bzb.ro.

Pentru că incendiul se manifesta cu degajare mare de fum, vizibilitatea era afectată în zonă. Mai mult decât atât, din cauza traficului intens, maşinile de pompieri au ajuns cu greu la intervenţie.

(Foto) Incendiul care a blocat Brașovul. „Locuitorii din zonă au fost sfătuiţi să închidă uşile şi ferestrele, să astupe gurile de aerisire şi să oprească funcţionarea instalaţiilor de ventilaţie sau climatizare” 2

Poliţia Rutieră a luat decizia de a închide circulaţia pe B-dul 15 Noiembrie, pe tronsonul dintre AFI şi intersecţia de la „Trei Alimentare”.

„Pentru asigurarea zonei de protecţie şi pentru facilitarea intervenţiei de către echipajele de pompieri, mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere Braşov au dirijat traficul rutier şi au asigurat măsuri de fluenţă prin direcţionarea către străzile adiacente.

(Foto) Incendiul care a blocat Brașovul. „Locuitorii din zonă au fost sfătuiţi să închidă uşile şi ferestrele, să astupe gurile de aerisire şi să oprească funcţionarea instalaţiilor de ventilaţie sau climatizare” 3

Şoferii au fost sfătuiţi să evite zona şi să lase libere căile de acces pentru forţele de intervenţie”, a transmis Daniel Zontea, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

(Foto) Incendiul care a blocat Brașovul. „Locuitorii din zonă au fost sfătuiţi să închidă uşile şi ferestrele, să astupe gurile de aerisire şi să oprească funcţionarea instalaţiilor de ventilaţie sau climatizare” 4

Blocajul de pe 15 Noiembrie a condus la blocaje în lanţ şi pe celelalte artere principale ale oraşului, astfel că, şi în jurul orelor 18.00, aproape întreg oraşul era „în ambuteiaj”, fiind şi un interval de vârf în trafic.

(Video Brasov Metropolitan)

Previous Story

(Video) Incendiu Brașov. Arde pasajul de lângă Biserica din Lemn. „Drum blocat la AFI Brașov. Toate mașinile sunt redirecționate”

Next Story

Aeroportul Brașov. Pasagerul cu numărul 50.000 a aterizat cu un avion Dan Air. Este un braşovean stabilit de 40 de ani în Germania, venit împreună cu soţia să-şi viziteze fratele din Braşov