(Video) Brașoveanca Iuliana Pepene și Sonia Simionov, situație jenantă la America Express. „ Eu sper din tot sufletul să nu se difuzeze niciodată, să se piardă cardul, să se formateze”

Last Updated on octombrie 23, 2023 America Express a început într-un mod provocator pentru cele nouă echipe. Competiția a început în Medelin, Columbia, unul dintre cele mai periculoase cartiere din lume. Locuitorii din Comuna 13 au reușit să aducă „lumina” și să transforme cartierul într-unul plin de viață, astfel că străduțele colorate au luat locul pereților gri.

Sonia Simionov și Iuliana Pepene au ajuns după un drum lung în Comuna 13, unde au avut o misiune de îndeplinit. Jurnalistele au fost puse într-o postură inedită, au trebuit să-i ajute pe locuitori și au dansat Hip-Hop și breakdance.
(Video) Brașoveanca Iuliana Pepene și Sonia Simionov, situație jenantă la America Express. „ Eu sper din tot sufletul să nu se difuzeze niciodată, să se piardă cardul, să se formateze” 1

Bine ați venit în Comuna 13, dacă vreți să ne ajutați trebuie să dansați Hip-Hop și breakdance în așa fel încât să colecați 60.000 de pesos. Intâi, învățați mișcările, reptetați și apoi performați alături de noi”, a fost misiunea primită de jurnaliste, conform spynews.

Concurentele au asistat la demonstrația tinerilor, apoi au trebuit să repete câteva mișcări, în fața tuturor. Sonia Simionov și Iuliana Pepene s-au simțit jenate de situație, fiindcă nu s-ar fi descurcat bine și au menționat, în mod ironic că ”imaginile dansând breakdance, pot afecta emoțional”.

Vreau să menționez că imaginile cu mine dansând breakdance, pot afecta emoțional. Eu sper din tot sufletul să nu se difuzeze niciodată, să se piardă cardul, să se formateze”, a spus Sonia Simionov.

„La un moment dat, s-a întins și nu a știut ce să facă”, a completat Iuliana Pepene.

Eu știam ce vreau să fac, dar nu mai puteam, la vârsta asta și părea că am o pareză”, a completat jurnalista.

Cum se descrie Iuliana Pepene

Iuliana Pepene s-a născut pe 26 aprilie 1991 în Brașov. Aceasta are 55 de kg și o înălțime de 1.70 m. Frumoasa blondină este prezentatoarea știrilor matinale de la Antena 1. Iuliana susține că urăște compromisurile și că singurul lucru pe care l-a făcut în această direcție este acela de a se muta în Capitală.

„Aventura America Express este o adevarată provocare, având în vedere diferența de formate: platoul de știri de la Observator, unde ne vedem în fiecare dimineață, și dinamica unui super reality-show.

Sunt un om activ, nonconformist , cu simțul umorului, iubesc adrenalina, lucruri pe care oamenii le știu mai puțin despre mine și mă bucur că vom avea ocazia să ne cunoaștem și altfel.

Sunt foarte încântată să fac echipă cu Sonia, ne știm de mulți ani și sunt convinsă că experiența tuturor evenimentelor la care a luat parte o va ajuta și aici, are skill-uri potrivite pentru această competiție, este ambițioasă, inteligentă și are abilitatea de a interacționa cu oamenii.

Ambiția nu ne lipsește niciuneia și cred cu tărie ca suntem o amenințare pentru celelalte echipe’, a spus Iuliana Pepene, potrivit Ciao.ro.

Previous Story

Aeroportul Brașov a depășit în septembrie aeroporturile Oradea, Maramureş, Satu Mare, Constanța, Arad și Tulcea

Next Story

Brașov. Doar 13 autoturisme ridicate într-o săptămână. Serviciul de ridicări, o vrăjeală pe mulți bani publici. Șoferii care parchează pe trotuare au câștigat iar