Brașov. Primii șoferi care țipă după mașinile ridicate. Câte locuri de parcare ar trebui construite în Brașov pentru ca șoferii să fie mulțumiți? Gratis, evident

Last Updated on octombrie 20, 2023 Serviciul de ridicări auto parcate ilegal s-a pus pe treabă. Primii clienți au fost studenții de pe Colină care au blocat ani la rând drumul de acces.

Astfel, începând din această dimineață, utilajele au intrat în forță pe Colină și au ridicat mașinile care încurcau circulația sau obturau vizibilitatea, astfel încât exista riscul producerii unor incidente rutiere.

Brașov. Primii șoferi care țipă după mașinile ridicate. Câte locuri de parcare ar trebui construite în Brașov pentru ca șoferii să fie mulțumiți? Gratis, evident 1

Vestea a început să circule repede în mediul online, astfel că unii dintre studenți au ieșit în grabă de la cursuri să își mute mașinile, ținând cont că odată ridicat un autovehicul pentru recuperarea sa trebuie să achiți la Serviciul de Ridicări aproape 1.000 de lei, la care se mai adaugă și o amendă și punctele de penalizare la carnet, scrie Biz Brasov.

Studenții sunt foarte nemulțumiți însă de această decizie radicală a autorităților, deoarece locurile de parcare existente în incinta complexului studențesc nu sunt „la liber”, transport public nu există spre Colină, iar uneori aceștia sunt nevoiți să utilizeze mașinile personale pentru a se deplasa dintre-un corp în altul pentru a ajunge la timp la cursuri.

Parca nu poți urca 5 – 10 minute pe jos. Și eu am venit acasă sa parchez pe locul meu de la primărie și am găsit o mașină parcata pe el. Am văzut o hârtie în geam și mi-am zis: uite un om cu bun simt, a lăsat număr. Cand ma uit mai atent pe hârtie scria: scuze, am curs fără niciun număr 😂

Nu pot urca Colina pe jos????5ani am făcut pe jos drumul pe Colina,și sunt bine merci,la 68 de ani am o condiție fizică de invidiat,poate că și asta a contat.As vrea sa ii vad pe puturoșii ăștia la 70de ani,vai de capul lor.Numai ifose .

Șoferi supărați de acest serviciu auto au luat cu asalt pagina de Facebook a Primăriei unde se plâng că nu au unde să parcheze mașinile pe care Primăria nu i-a obligat să le cumpere. Singurul lor scop în viață pare a fi construcția de parcări, cu milioane de locuri dacă se poate. Și neapărat gratis.

Bună măsură, dar mai întâi să avem locuri de parcare, subterane și supraetajate nu piste pt biciclete ca iarna circula doamna cu parul roz cu bicicleta și cu Coliban

Putem fi mandri ce oras instarit am ajuns, in Cluj e 600 lei si aici 1000

Ce util ar fi să existe posibilitatea unui abonament lunar pentru cei care nu au pretenția să parcheze lângă bloc. Și a da, să se construiască parcări. Altfel acțiunile de genul nu au niciun sens.

Oamenii au dreptul să-și cumpere mașini și plătesc taxe peste taxe pentru a putea circula cu ele și, în mod inclusiv, pentru a avea locuri de parcare. Se construiesc mii și mii de locuințe noi (cu aprobare de la primărie). Acele noi locuințe își vând locurile de parcare cu mii de euro. Dar cu siguranță dezvoltatorii nu construiesc și mii de locuri de parcare.
Soluția de a aplica doar amenzi și a ridica mașinile fără a desfășura o campanie de informare cu privire la opțiunile pe care le au posesorii de mașini denotă lipsă de profesionalism și de respect față de aceșta.

Păi faceți parcari ,nu ,numai pentru locuitorii orașului ,parcări pentru toată lumea care vin din alte județe fără plată să poată parca legal fără obstructurare

si cu cei care vor sa parcheze regulamentar cat de cat aproape de zona unde locuiesc ce faceti? ca ati suspendat licitarea pt locurile de parcare rezidentiale (alea putine cate sunt)

De garaje fără autorizație făcute abuziv și care arată mizeria acestui frumos oraș pe care eu îl iubesc și îl respect ,Pe când se incepe ? Ați făcut o promisiune!

Previous Story

Video Brașov. Cerbul cuminte, apărut la școala din Râșnov, a fost trimis înapoi în pădure. „Apariția cerbului s-a făcut în timpul orelor de curs, astfel că niciun elev sau profesor nu erau prin preajmă”

Next Story

Braşovul, 77 de ani speranţă de viaţă. Locul unde românii trăiesc în medie peste 81 de ani