Brașov. Poliția i-a găsit pe cei care au dat foc la pasajul din Centrul Civic. „Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii participației fiecăruia și conturării situației de fapt”

Last Updated on octombrie 17, 2023 Polițiștii anunță că i-au găsit pe cei care au dat foc la pasajul din Centrul Civic. Doi copii, de 13 și 14 ani, sunt în atenția Poliției, scrie mytex.ro.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cauza penală deschisă, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Brașov. Poliția i-a găsit pe cei care au dat foc la pasajul din Centrul Civic. „Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii participației fiecăruia și conturării situației de fapt” 1

Toate activitățile operative, pe care polițiștii le-au efectuat până la acest moment, au dus la identificarea a doi tineri, de 13 ani, respectiv 14 ani, ambii din municipiul Brașov,

față de care cercetările sunt continuate în vederea stabilirii participației fiecăruia și conturării situației de fapt”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, potrivit Radio Brasov FM.

Previous Story

Brașov. Șoferii sunt disperați pentru că li se saltă mașinile parcate ilegal. „Super tare. Ridici mașinile dar parcări zero. Te duci prin cartiere, nu găsești sa tragi cu tunul o parcare la liber sau cu plată”

Next Story

Autostrada Brașov-București va fi gata peste 17 ani, în 2040. „Nu au cum să înceapă lucrările mai devreme de 2027”