Brașov. Minim 985 lei. De astăzi se ridică mașinile parcate ilegal. Sunați la Poliție pentru trotuarele ocupate de mașini

Last Updated on octombrie 16, 2023 În perioada următoare veți auzi multe vaiete ale șoferilor care trebuie să plătească aproape 1.000 de lei pentru a-și recupera mașinile parcate aiurea. Scuzele „că nu am unde parca” sau„că stau doar 1 minut” vor costa aproape 1.000 de lei.

De astăzi, mașinile staționate neregulamentar în Brașov vor fi ridicate. Nu sunt vizați șoferii care nu plătesc pentru locul de parcare, ci doar cei ale căror mașini încurcă traficul sau pun în pericol participanții la trafic, transmite G4Media.

Brașov. Minim 985 lei. De astăzi se ridică mașinile parcate ilegal. Sunați la Poliție pentru trotuarele ocupate de mașini 1

Serviciul de ridicare a autoturismelor staționate neregulamentar este funcțional de astăzi, astfel că operatorul cu care municipalitatea are contract poate interveni în orice moment, la solicitarea reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov sau cei ai Poliției Locale.

În cazul autoturismelor care staționează neregulamentar și pun în pericol siguranța celorlalți șoferi sau a pietonilor, cetățenii pot sesiza dispeceratul Poliției Municipiului Brașov sau cel al Poliției Locale.

De la momentul în care se face prima constatare, șoferii au la dispoziție 5 minute să mute mașina sau să plece, caz în care vor fi amendați doar contravențional”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, citat de bzb.ro.

Ce tarife trebuie plătite pentru recuperarea mașinii ridicate:
– 625 de lei pentru ridicarea autovehiculului;
– 260 de lei pentru transportul acestuia la zona de depozitare;
– 200 de lei/24 h/vehicul taxa de depozitare.

Previous Story

Brașov. Radu, spaima hoţilor de biciclete. A ajutat la recuperarea a 15 biciclete furate

Next Story

Brașoveanca Alexandra Porkolab, despre viața în junglă la „Survivor”. „Trecusem prin nişte modificări hormonale, astfel că ajunsesem să reţin foarte multă apă şi efectiv să mă umflu”